Accountantskantoor te koop aangeboden

Heeft u uw accountantskantoor te koop aangeboden?

Heeft u uw accountantskantoor te koop aangeboden? Benader dan MaeS en Partners om deze verkoop te bespoedigen. Wij zijn al sinds 2004 actief in de branche en hebben voor meerdere klanten al een succesvolle verkoop gerealiseerd. Wij opereren in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerking kantoren. Wij functioneren als bemiddelaar tijdens aan- en verkoop van MKB-ondernemingen. Als u uw accountantskantoor te koop aangeboden heeft, kunnen wij u helpen in het proces en door met ons samen te werken zal uw verkoop bespoedigd worden.

Accountantskantoor te koop aangeboden en hoe nu verder?

Tijdens de verkoop van een accountantskantoor hanteren wij de volgende werkwijze om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn:

  • U sluit met ons een verkoopovereenkomst
  • Wij lichten uw kantoor door om sterke en zwakke punten te identificeren
  • Samen met u bepalen wij de vraagprijs en overige condities
  • Wij maken in overleg met u een anoniem informatiememorandum
  • Daarna benaderen wij kandidaten uit ons netwerk en werven doelgericht klanten
  • Wij selecteren kandidaten die passen bij uw profiel
  • Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces tot een deal rond is

U heeft het accountantskantoor te koop aangeboden en wij zorgen ervoor dat uw kantoor verkocht wordt.

Accountantskantoor te koop aangeboden? Wij ontzorgen u

Als u uw accountantskantoor te koop heeft aangeboden, zorgen wij voor de ontzorging hiervan. Wij nemen veel werk voor u uit handen tijdens het samenstellen van het informatiememorandum en ook bij de tijdrovende klus van het selecteren van potentiële kopers. Doordat wij meerdere kandidaten gelijktijdig selecteren, is er voor u meer keuze als u uw accountantskantoor te koop aangeboden heeft.

Wij brengen de wensen en mogelijkheden in kaartAccountantskantoor te koop aangeboden

Als u uw accountantskantoor te koop aangeboden heeft, brengen wij uw wensen en de mogelijkheden in kaart. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van MaeS en Partners. Wij leveren ook een beter resultaat doordat wij afstand bewaren en objectief blijven.

Neem contact op met MaeS en Partners

Zoals u waarschijnlijk beseft komt er veel kijken bij wanneer u uw accountantskantoor wilt verkopen. Hierbij kunt u denken aan regelgeving, maar ook het invullen en verkrijgen van het papierwerk is een hele klus. MaeS en Partners ontzorgt u graag tijdens de verkoop en kan veel werk voor u uit handen nemen. Wilt u meer informatie? Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-0278200. Ook kunt u een mail sturen naar info@maesenpartners.nl.
Als u uw accountantskantoor te koop aangeboden heeft, benader dan MaeS en Partners voor een voorspoedige verkoop.