Accountantskantoor ter overname

Is uw accountantskantoor beschikbaar ter overname?

Is uw accountantskantoor beschikbaar ter overname? Wij zijn MaeS en Partners, actief sinds 2004. In de tijd dat wij actief zijn hebben wij al meerdere klanten geholpen met de overname van hun kantoor. Wij werken voornamelijk in de branche van administratiekantoren, belastingadvieskantoren, accountantskantoren en salarisverwerking kantoren. Wij zijn de bemiddelaar tijdens de aan- en verkoop van MKB-ondernemingen. Op het moment dat u uw accountantskantoor ter overname beschikbaar stelt, kunnen wij stappen maken om de verkoop te realiseren.

Accountantskantoor ter overname aangeboden en nu?

Op het moment dat u besluit om met MaeS en Partners samen te werken, hanteren wij de volgende werkwijze om u optimaal tot dienst te zijn:

  • Accountantskantoor ter overnameU sluit met ons een verkoopovereenkomst
  • Wij lichten uw kantoor door om sterke en zwakke punten te identificeren
  • Samen met u bepalen wij de vraagprijs en overige condities
  • Wij maken in overleg met u een anoniem informatiememorandum
  • Daarna benaderen wij kandidaten uit ons netwerk en werven doelgericht klanten
  • Wij selecteren kandidaten die passen bij uw profiel
  • Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces tot een deal rond is

U biedt uw accountantskantoor ter overname aan en wij realiseren de verkoop van uw kantoor.

Accountantskantoor ter overname aangeboden? Wij helpen u

MaeS en Partners helpt en assisteert u tijdens de overname. Wij ontzorgen u en nemen een groot deel van het werk dat komt kijken bij een overname van u over. Wij stellen een informatiememorandum voor u op en zorgen voor potentiële kopers. Zoals u begrijpt is dit alles een tijdrovende klus die u het best door een specialist zoals MaeS en Partners kunt laten uitvoeren. Wij zullen uw accountantskantoor ter overname onder de aandacht brengen bij verschillende kopers, zodat de verkoop spoedig verloopt.

Het in kaart brengen van uw wensen en de mogelijkheden

U stelt uw accountantskantoor beschikbaar ter overname, maar wat zijn uw wensen? En welke mogelijkheden zijn er om te zorgen voor een snelle verkoop? Wij brengen alles zo goed mogelijk in kaart zodat u precies weet waar u aan toe bent en of uw wensen haalbaar zijn. Doordat MaeS en Partners afstand bewaard gedurende het gehele proces kunnen wij objectief blijven.

Voor meer informatie, neem contact op met MaeS en Partners

Een overname brengt heel veel werk met zich mee. Denk alleen al aan het zoeken naar een potentiële partij voor de overname. Maar ook qua regelgeving en papierwerk is het een tijdrovende klus. Plus, u wilt dat de overname zo snel mogelijk geregeld is. Hoe krijgt u dit allemaal voor elkaar? Schakel MaeS en partners in om het gehele proces te versnellen en te versoepelen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 088-0278200. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@maesenpartners.nl. Heeft u een accountantskantoor ter overname? Benader dan MaeS en Partners voor een snelle en goede overname.