Administratiekantoor te koop aangeboden

Als u uw administratiekantoor in de verkoop heeft staan

Heeft u uw administratiekantoor te koop aangeboden? Schakel dan MaeS en Partners in voor de juiste bemiddeling en passend advies. Als u uw kantoor in een verkoop heeft aangeboden, begeleiden wij u graag door het gehele traject. Ook als u juist een kantoor te koop heeft zien staan waar u geïnteresseerd in bent, helpen wij u graag aan een prettige aankoop. Bel 088-0278200 als u begeleiding wenst nu u uw kantoor te koop heeft aangeboden.

Wat als u uw kantoor te koop heeft aangeboden?

Bij de verkoop van administratiekantoren hanteren wij de volgende werkwijze:

  1. U sluit met ons een verkoopovereenkomst
  2. Wij identificeren de sterke en zwakke punten van uw kantoor
  3. Wij bepalen samen met u de vraagprijs en overige condities
  4. Wij maken in overleg met u een anoniem informatiememorandum
  5. Wij benaderen kandidaten uit ons netwerk en klanten in de markt
  6. Wij selecteren kandidaten die passen bij uw profiel
  7. Wij begeleiden u stap voor stap door het gehele proces tot een deal rond is Administratiekantoor te koop aangeboden

Onze ondersteuning als uw kantoor in de verkoop staat aangeboden

De specialisten van MaeS en Partners ontzorgen u graag optimaal. Zo helpen wij u bij de zeer tijdrovende zoektocht naar en de selectie van kandidaten. Omdat wij meerdere kandidaten gelijktijdig selecteren, heeft u direct een ruime keuze voorhanden. Hierdoor kunt u precies die partij uitkiezen waarmee u de verkoop wilt sluiten. Een bijkomend voordeel is dat u zo voldoende ruimte en tijd overhoudt om u beter bewust te worden van uw eigen wensen en mogelijkheden.

Snel van te koop naar verkocht

Wij werken met een zeer korte doorlooptijd. Zo kan het traject niet stokken na het afhaken van één kandidaat. Onze aanpak is verder uiterst professioneel en objectief. Wij zullen het gehele traject een vakkundige houding hanteren, zodat emoties of tegenslagen geen impact kunnen hebben op de realisatie van een geschikte deal. Ondanks onze emotionele aanpak gaan wij zeer betrokken met u als opdrachtgever om. Wij denken met u mee, wij bespreken uitvoerig met u uw wensen en eisen, en wij zoeken actief naar de juiste, passende kandidaten voor de verkoop.

Advies nodig nu uw administratiekantoor te koop staat aangeboden?

Wilt u uw administratiekantoor zorgeloos, snel en op de juiste wijze verkopen? Schakel MaeS en Partners in voor optimale begeleiding. Bel voor een afspraak naar 088-0278200 of mail naar info@maesenpartners.nl. Wij zorgen dat uw administratiekantoor dat te koop staat aangeboden in no time is verkocht aan een geschikte partij.