Administratiekantoor ter overname aangeboden

Het laten overnemen van uw administratiekantoor

Heeft u uw administratiekantoor ter overname aangeboden? Laat de specialisten van MaeS en Partners u dan voorzien van de juiste bemiddeling en passend advies. Wij zorgen ervoor dat uw kantoor niet lang ter overname hoeft te staan, maar soepel over wordt gedragen aan de meest geschikte partij. Wilt u optimaal begeleid worden in dit gehele traject? Bel naar 088-0278200 en laat ons uw ter overname aangeboden kantoor op de juiste wijze in de markt zetten.

Waarom heeft u uw kantoor aangeboden?

Er zijn meerdere redenen waarom u uw kantoor zou willen laten overnemen door een passende partij. Zo kan er sprake zijn van overdracht, een fusie, een partnerschap of een samenwerking. In deze gevallen kan de continuïteit van uw kantoor gewaarborgd blijven, kosten kunnen worden gedeeld of een nieuwe impuls kan gegeven worden. Wat de reden ook is, wij hanteren voor een opkoop de volgende werkwijze:

  1. U sluit met ons een zoekovereenkomst
  2. Wij formuleren samen met u uw doelstellingen
  3. Wij denken creatief-opbouwend mee over de invulling van deze doelstellingen
  4. Wij gaan actief en gericht op zoek naar passende kandidaten
  5. Wij presenteren uw profiel aan het mogelijk geïnteresseerde deel van ons netwerk

Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw administratiekantoor

Administratiekantoor ter overname aangebodenDe specialisten van MaeS en Partners zorgen er graag voor dat uw kantoor niet lang ter overname aangeboden staat, maar op een snelle en structurele manier aan de juiste partij overgedragen wordt. Deze partij hoeft u niet zelf te zoeken. Wij bieden u, gelijktijdig, een ruime selectie van potentiële kandidaten aan. Zo kunt u uitvoerig een kritische vergelijking maken en houdt u meer tijd over om beter bewust te worden van uw eigen wensen en mogelijkheden.

Snel van ter overname naar opgekocht

Wij hanteren een zeer korte doorlooptijd. Dit zorgt voor een soepel traject zonder oponthoud. Ook werken wij uiterst objectief en vakkundig. Dit zorgt ervoor dat emoties of tegenslagen de realisatie van een geschikte deal niet kunnen verhinderen. Desalniettemin is onze benadering uiterst betrokken. Zo denken wij met u mee, staan uw wensen en eisen bij ons centraal en selecteren wij met zorg de beste kandidaten.

Als uw administratiekantoor ter overname staat aangeboden

Heeft u uw kantoor aangeboden op de markt om het over te laten nemen door een geschikte partij? Laat de specialisten van MaeS en Partners u ondersteunen in dit traject. Bel 088-0278200 of mail naar info@maesenpartners.nl. Wij zorgen dat uw administratiekantoor niet lang ter overname staat aangeboden, maar spoedig wordt overgenomen door de juiste kandidaat.