Administratiekantoor overnemen

Wilt u een administratiekantoor overnemen?

U bent van plan om uw administratiekantoor uit te breiden door een administratiekantoor over te nemen. MaeS en Partners bestaat al sinds 2004 en heeft meerdere klanten succesvol geholpen met de overname van een administratiekantoor. Door ons netwerk dat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd, is het voor ons makkelijker geschikte administratiekantoren te vinden die geschikt zijn om over te nemen. Op het moment dat u MaeS en Partners inschakelt om een administratiekantoor over te nemen, weet u dat u werkt met een ervaren professional die voor u het beste resultaat behaalt.

Onze werkwijze tijdens een administratiekantoor overnemen

MaeS en Partners begeleidt u graag in het gehele proces van een administratiekantoor overnemen. Als u besluit om ons in te schakelen dan gaan wij als volgt te werk:

  • U sluit met ons een zoekovereenkomst
  • Samen met u formuleren wij uw doelstelling
  • Vervolgens zoeken wij naar partijen die aansluiten bij uw zoekopdracht
  • Wij denken creatief-opbouwend mee over de invulling van uw doelstellingen

Administratiekantoor overnemen? Wij zoeken voor u

MaeS en partners heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd waaruit u een administratiekantoor kunt overnemen. Maar wij gebruiken niet alleen ons netwerk. Wij gaan ook gericht op zoek naar passende kandidaten. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij een passende kandidaat voor u zullen vinden.Administratiekantoor overnemen

De middelen die wij inzetten tijdens een administratiekantoor overnemen

Als wij passende kantoren nieuw in de verkoop krijgen, ontvangt u tijdens onze zoektocht enige tijd voor brede publicatie bericht, zodat u een voorsprong heeft op de markt. Maar let op, in dat geval bent u geen betaling uren/succesfee aan ons verschuldigd. Zoals eerder vermeld maken wij ook gebruik van onze netwerk zodat u een administratiekantoor kunt overnemen. Ook kunt u via onze nieuwsbrief uzelf presenteren aan potentiële aanbieders van een administratiekantoor dat overgenomen kan worden.

Neem contact op met MaeS en Partners

Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten die MaeS en Partners aanbieden? Of bent u overtuigd van onze kwaliteiten en wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden van een overname te bespreken? Wat uw wens of vraag ook is, onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. U kunt ons bellen op 088-0278200. Ook kunt u een mail sturen naar info@maesenpartners.nl. Wilt u een administratiekantoor overnemen? MaeS en Partners helpt u graag.