Administratiekantoor ter overname

Als u uw administratiekantoor wilt laten opkopen

Staat uw administratiekantoor ter overname aangeboden? De specialisten van MaeS en Partners bieden u graag de juiste bemiddeling en passend advies. Wij weten precies wat te doen als een kantoor ter overname staat aangeboden. Wij zorgen dat het op een snelle, soepele en professionele manier overgenomen wordt door een geschikte kandidaat. Heeft u behoefte aan optimale begeleiding tijdens dit gehele traject? Bel 088-0278200 als u onze ondersteuning wenst nu uw administratiekantoor ter overname staat aangeboden.

Een administratiekantoor laten overnemen

Als u uw kantoor ter overname beschikbaar stelt, volgen wij de volgende werkwijze om een zo goed mogelijke deal te realiseren voor u:

  1. U sluit met ons een zoekovereenkomst
  2. Wij formuleren samen met u uw doelstellingen
  3. Wij denken creatief-opbouwend mee over de invulling van deze doelstellingen
  4. Wij gaan actief en gericht op zoek naar passende kandidaten
  5. Wij presenteren uw profiel aan het mogelijk geïnteresseerde deel van ons netwerk

Een geschikte kandidaat vinden voor uw administratiekantoor

Een kantoor ter overname beschikbaar stellen, brengt het nodige werk met zich mee. Wilt u dat alles zorgvuldig, volgens de juiste lijnen en op een structurele manier gebeurt? De specialisten van MaeS en Partners helpen u graag, waardoor u volledig ontzorgd wordt. In plaats van dat u zelf op zoek moet naar passende kandidaten, bieden wij u een geschikte selectie van potentiële partijen. Deze kandidaten selecteren wij gelijktijdig, zodat u uitvoerig een kritische vergelijking kunt maken. Omdat wij de zoektocht van u overnemen, houdt u meer tijd over om u beter bewust te worden van uw eigen wensen en mogelijkheden.

Het ter overname stellen van uw administratiekantoorAdministratiekantoor ter overname

Uw kantoor laten overnemen door een passende partij volbrengen wij in een zeer korte doorlooptijd. Zo kan er geen oponthoud optreden na een enkele afhakende kandidaat. Deze grondige aanpak ziet u ook terug in onze professionaliteit. Wij werken uiterst objectief en vakkundig. Hierdoor sluiten wij uit dat emoties of tegenslagen de realisatie van een geschikte deal verhinderen. Desalniettemin is onze aanpak uiterst betrokken. Wij denken met u mee, luisteren uitvoerig naar uw wensen en eisen, en wij helpen u graag actief aan de beste kandidaat voor de opkoop.

De beste bemiddeling als uw administratiekantoor ter overname staat

Een ter overname aangeboden administratiekantoor laten wij graag overnemen door een geschikte partij. Eén die exact voldoet aan uw doelstelling en wensen. Neem contact op met MaeS en Partners via 088-0278200 of info@maesenpartners.nl. Met onze bemiddeling, ons advies en onze begeleiding staat uw administratiekantoor niet lang ter overname.