Administratiekantoor in Zeeland verkopen? Bel MaeS en Partners!

Een administratiekantoor in Zeeland verkopen

Wilt u de waarde bij de overname van een administratiekantoor in Zeeland weten? Of kunt u wel wat hulp gebruiken tijdens de overname van een administratiekantoor? Wilt u passend advies nu u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? Schakel dan MaeS en Partners in. Wij zijn uw partner bij aankoop, verkoop en fusie. Of u nu een administratie portefeuille te koop heeft, een administratiekantoor ter overname wilt stellen of een klantenbestand wilt kopen van een administratiekantoor: neem contact met ons op via 088-0278200 voor de juiste bemiddeling in Zeeland.

Administratiekantoor ter overname aangeboden in Zeeland

Heeft u uw accountantskantoor te koop aangeboden in Zeeland? Wij bieden u de juiste begeleiding, bemiddeling en passend advies als u een administratiekantoor wenst te verkopen. Wij zetten de beste punten van uw bedrijf centraal, wij helpen u bij het bepalen van de waarde bij overname van een administratiekantoor en wij vinden voor u geschikte verkoop kandidaten. Heeft u uw administratiekantoor ter overname aangeboden? Schakel ons dan in voor de juiste bemiddeling!

Interesse in een administratie portefeuille die te koop staat?

Heeft u interesse in een administratie portefeuille die te koop staat? Of wilt u uw eigen administratie portefeuille verkopen? Een administratiekantoor dat jarenlang actief is, heeft in ongetwijfeld een flinke klantenportefeuille opgebouwd. Als het kantoor wil stoppen, is het verstandig om de administratie in Zeeland te verkopen. MaeS en Partners is de geschikte specialist die de verkoop snel, soepel en volledig naar uw wensen laat verlopen. Wij helpen u met het vinden van geschikte partijen en wij leveren passend en eerlijk belastingadvies bij een portefeuille ter overname. Interesse in deze diensten? Maak een afspraak met onze experts.

Een administratiekantoor overnemen in Zeeland

Als u een administratiekantoor wil overnemen, helpen wij u graag met het beste advies, de meest optimale begeleiding en de juiste bemiddeling. Wilt u bijvoorbeeld een administratiekantoor overnemen vanwege een schaalvergroting, fusie of partnerschap? Dan zorgen wij dat de overname soepel, gestructureerd en snel verloopt. Heeft u een geschikt accountantskantoor ter overname gevonden? Dan geldt uiteraard hetzelfde. Waar u uw zinnen ook op heeft gezet, wij begeleiden u graag in het volledige traject. Heeft u juist zelf uw administratiekantoor te koop aangeboden? Ook dan zijn wij uw specialist in bemiddeling.

De aankoop is een grote stap

De administratie in Zeeland overnemen van een bestaand administratiekantoor, is een flinke stap die u natuurlijk niet zomaar neemt. Wanneer u wil dat we een geschikt administratiekantoor in Zeeland voor u vinden, is het belangrijk om zelf eerst goed over de details na te denken, en te beslissen hoe u het precies aan wilt pakken. Wilt u het bijvoorbeeld integreren binnen uw huidige vestiging, de administratie in Zeeland op de huidige locatie laten, of wilt u wel juist een volledig nieuwe locatie waar u het administratiekantoor naartoe verhuist? Natuurlijk wil MaeS en Partners u graag helpen bij het gehele proces. Zo helpen we dus niet alleen met het vinden van een geschikt administratiekantoor, maar ook met de belangrijke vragen die daarbij komen kijken.

Wat komt er allemaal bij de overname kijken?

Het overnemen van de administratie in Zeeland van een bestaand kantoor, is niet eenvoudig, maar in veel gevallen wel echt de moeite waard. Vooral wanneer u weet dat de experts van Maes en Partners u tijdens het gehele proces zullen begeleiden. Maar hoe gaat die overname dan eigenlijk precies in zijn werk? Wij leggen het in vier stappen uit:

  • Stap 1: Net als wanneer u een bedrijf opstart, is het belangrijk om ook bij een overname goede voorbereidingen te treffen. Zo moet u zich bijvoorbeeld altijd goed ori├źnteren voordat u de administratie overneemt.
  • Stap 2: Als u een administratiekantoor gevonden heeft dat u wilt overnemen, moet u goed onderzoeken hoe dat bedrijf in elkaar steekt, ook als u het bedrijf al kent (bijvoorbeeld wanneer het gaat om een familiebedrijf in administratie in Zeeland). Vaak komt u er achteraf namelijk toch nog achter dat u van sommige punten helemaal niets afwist, ook als u het administratiekantoor dacht te kennen.
  • Stap 3: Zijn u en de verkopende partij het beide eens over de verkoop? Dan gaat het onderhandelen van start.
  • Stap 4: Nadat de aankoop afgerond is, is er nog een formele afronding van het gehele proces.

Dit alles is een flinke uitdaging. Gelukkig staat Maes en Partners u volledig bij met betrouwbare adviezen en ondersteuning.

Uw specialist in aankoop, verkoop en fusie in Zeeland

Wenst u uw administratiekantoor te verkopen in Zeeland? Wilt u een administratiekantoor overnemen? Schakel MaeS en Partners in voor een passend advies en professionele bemiddeling. Wij begeleiden u graag door het gehele traject. Maak een afspraak met ons via 088-0278200 of info@maesenpartners.nl. Wij begeleiden uw aankoop, verkoop of fusie van een administratiekantoor in Zeeland tot een optimaal resultaat.