Belastingadvies portefeuille ter overname

Belastingadvies bij een portefeuille

Heeft u behoefte aan belastingadvies bij een portefeuille die ter overname is gesteld? Schakel dan MaeS en Partners in. Onze specialisten staan graag met hun kennis voor u klaar om u te helpen. MaeS en Partners is al sinds 2004 actief en heeft al vele bedrijven voorzien van advies bij de overname of de verkoop van een kantoor. Door onze ruime ervaring kunnen wij u op de juiste manier helpen. Heeft u ook behoefte aan belastingadvies op maat bij het overnemen van een portefeuille? Of wenst u meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u verder lezen of u neemt contact met ons op door te bellen naar 088-0278200.

Hulp bij een overname

Wilt u een administratiekantoor of bedrijfsportefeuille overnemen? Dan kunnen wij u helpen tijdens het zoekproces. Wij zullen eerst met u een zoekovereenkomst sluiten, waarna de doelstelling wordt geformuleerd. Vervolgens gaan wij actief op zoek naar kandidaten die aansluiten bij uw doelstelling. Wij maken hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk en zoeken doelgericht naar een geschikte partij. Vinden wij een passend kantoor of geschikte bedrijfsportefeuille voor u? Dan ontvangt u enige tijd voor de brede publicatie bericht, zodat u een voorsprong heeft op de markt.

Het verkopen van een portefeuille

Naast het overnemen van een bedrijfsportefeuille, is het ook mogelijk om uw eigen portefeuille ter overname te stellen. Ook dan willen wij u graag helpen. Wanneer u uw kantoor wilt verkopen, wordt er eerst een Belastingadvies portefeuille ter overnameverkoopovereenkomst gesloten. Vervolgens inspecteren wij de zwakke en sterke punten in uw bedrijf. Wij zullen dan samen met u bepalen wat de vraagprijs zal zijn en de overige condities die passen bij de financiële randvoorwaarden. Ten slotte gaan wij weer doelgericht op zoek naar passende kandidaten die aansluiten bij uw wensen.

Belastingadvies bij een portefeuille ter overname

Wilt u uw portefeuille ter overname stellen of zelf overnemen? MaeS en Partners geeft u graag belastingadvies. Wij geven een scherp beeld van een bedrijfsportefeuille, zodat u bijvoorbeeld weet wat uw toekomstmogelijkheden zijn. Tevens kunnen wij ook een waardebepaling uitvoeren, zodat de goodwill kan worden vastgesteld. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies en betrouwbare inzichten.

Bel of mail voor belastingadvies bij overname

Wilt u een portefeuille overnemen of wilt u uw kantoor verkopen? Schakel dan de hulp in van MaeS en Partners en bel naar 088-0278200. Tevens kunt ons mailen via info@maesenpartners.nl. Wij geven u graag belastingadvies bij een portefeuille ter overname.