Boekhoudkantoor in Overijssel verkopen? Bel MaeS en Partners!

Uw administratiekantoor verkopen

Bent u op zoek naar een deskundige die u helpt bij het bepalen van de waarde bij de overname van een administratiekantoor in Overijssel? Of zoekt u iemand die helpt bij de overname van een administratiekantoor, of advies geeft wanneer u een boekhoudkantoor in Overijssel te koop aanbiedt? MaeS en Partners staat graag voor u klaar. Ook begeleiden wij u wanneer u een administratie portefeuille te koop heeft staan, wanneer u een administratiekantoor ter overname wilt stellen, of wanneer u klantenbestanden wilt kopen van een administratiekantoor. MaeS en Partners is de expert op het gebied van aankoop, verkoop en fusie. Wij zorgen voor de begeleiding en bemiddeling bij de aankoop en verkoop. Kom meer te weten over onze werkzaamheden in Overijssel door verder te lezen.

Administratiekantoor ter overname aangeboden in Overijssel

Wanneer u een boekhoudkantoor in Overijssel te koop heeft aangeboden, of wanneer u een administratiekantoor wilt verkopen, kunt u ons inschakelen voor begeleiding en advies. Wij kunnen bijvoorbeeld de zwakke en sterke punten van uw bedrijf identificeren, de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor en verschillende geschikte verkoop kandidaten zoeken in ons netwerk en daarbuiten. De waarde die we voor uw bedrijf ingeschat hebben, is altijd een goed startpunt voor het onderhandelingsproces, waarbij we u natuurlijk ook assisteren. Wij zullen u dus volledig begeleiden wanneer u een administratiekantoor ter overname heeft aangeboden. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Overijssel, horen wij graag uw wensen en eisen.

De administratie portefeuille te koop aangeboden

MaeS en Partners staat ook voor u klaar wanneer u uw administratie portefeuille te koop wilt aanbieden. Een boekhoudkantoor dat jarenlang actief is, heeft waarschijnlijk een behoorlijke klantenportefeuille opgebouwd. Wanneer het administratiekantoor wil stoppen, is het lucratief om de administratie in Overijssel te verkopen. Met onze begeleiding en professionele hulp vindt u de juiste koper. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook assisteren met het kopen van een administratie portefeuille in Overijssel, en u voorzien van belastingadvies bij een portefeuille ter overname.

Wilt u een administratiekantoor in Overijssel overnemen?

U kunt ons niet alleen inschakelen wanneer u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden, maar ook wanneer u een administratiekantoor in Overijssel wilt overnemen. Wilt u bijvoorbeeld een schaalvergroting via een samenwerking, fusie of partnerschap? Of wilt u echt een administratiekantoor overnemen? Dan vinden wij precies de partijen die aansluiten bij uw wensen en doelstellingen. Ook wanneer u een accountantskantoor ter overname wilt vinden, kunnen wij u begeleiden. Zo bezorgen wij u een voorsprong op de markt, doordat u voor de brede publicatie al op de hoogte bent van de verkoop.

Boekhoudkantoor overnemen: een grote stap

De administratie in Overijssel van een ander boekhoudkantoor overnemen, is een flinke stap. Dat doet u niet zomaar. Om ervoor te zorgen dat wij een administratiekantoor in Overijssel voor u kunnen vinden, is het belangrijk om uzelf eerst goed af te vragen wat u met het boekhoudkantoor precies gaat doen. Wilt u het integreren binnen uw huidige vestiging, het boekhoudkantoor in Overijssel op zijn huidige locatie laten, of wilt u een nieuwe locatie waar u het administratiekantoor dat u overneemt in vestigt? Wanneer u administratie in Overijssel over wilt nemen, komt daar dus flink wat bij kijken. MaeS en Partners helpt u graag, niet alleen met het vinden van een geschikt boekhoudkantoor, maar ook met het in kaart brengen van de belangrijke vragen die u zichzelf moet stellen.

Een boekhoudkantoor in Overijssel overnemen

Het overnemen van een boekhoudkantoor in Overijssel is niet eenvoudig, maar in veel gevallen zeker wel de moeite waard. Vooral ook omdat de specialisten van MaeS en Partners u goed kunnen ondersteunen. Maar hoe gaat de administratie overname precies te werk?

  • De voorbereidingsfase: net als wanneer u een bedrijf opstart, is het ook bij een overname belangrijk om goede voorbereidingen te treffen, en u voldoende te oriënteren.
  • Wanneer u een administratiekantoor in Overijssel gevonden heeft dat u over wilt nemen, is het belangrijk om goed te onderzoeken hoe het bedrijf precies in elkaar steekt, en natuurlijk te onderzoeken in wat voor financiële staat het boekhoudkantoor verkeert.
  • Wanneer beide partijen het eens zijn over de verkoop, is het tijd voor de onderhandelingsfase.
  • Na de aankoop is er nog een formele afronding van het hele proces.

Natuurlijk zal MaeS en Partners u tijdens dit gehele proces ondersteunen, en van waardevolle, betrouwbare adviezen voorzien.

Contact opnemen voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze diensten wat betreft administratie in Overijssel? Wilt u een administratiekantoor verkopen of een administratiekantoor overnemen? Neem contact met ons op via 088-0278200 en wij helpen u graag verder. Mailen is ook mogelijk via het e-mailadres info@maesenpartners.nl. MaeS en Partners helpt u graag verder bij de verkoop of aankoop van een boekhoudkantoor in Overijssel!