26 mei 2020 Blog

Corona update van MaeS en Partners

Wij werken op gepaste afstand aan uw toekomst

Het coronavirus heeft ons al enige tijd in onze greep. Dat betekent dat we bij MaeS en Partners ook een stapje terug hebben moeten doen om veilig met elkaar en met onze klanten om te kunnen gaan. Zoals de richtlijnen van de RIVM aangeven, zijn onze medewerkers zoveel mogelijk thuis gaan werken om u veilig van dienst te kunnen zijn. En ondanks dat het erop lijkt dat we stapje voor stapje langzaam richting het ‘nieuwe normaal’ gaan in een anderhalve meter samenleving, houden we ons de komende tijd nog volop aan de voorgeschreven maatregelen. Wij werken echter onverminderd en vol enthousiasme door aan het verwezenlijken van uw toekomst. Het goede nieuws is in elk geval dat de belangstelling voor kantoren in deze periode zeker nog volop aanwezig is, terwijl men misschien het tegenovergestelde zou verwachten. Met andere woorden: Daarom kunt u van MaeS en Partners verwachten dat de zoektocht gewoon doorgaat. En dat blijkt, wij brengen ook tijdens deze periode gewoon transacties tot stand.

Belangstelling kantoren onverminderd aanwezig

Bij MaeS en Partners gaan de deals gewoon door en wij denken zelfs dat deze periode ook extra kansen kan bieden. Sommigen kijken de kat uit de boom, maar voor strategische investeerders zijn er kansen en ook de verkopers hoeven niet bang te zijn voor een gebrek aan belangstelling. Juist in deze tijd is de toegevoegde waarde van MaeS en Partners een extra succesfactor, met video conferencing en onze versterkte organisatie (waarover binnenkort meer), maar juist ook met het selecteren van de juiste partner en individuele begeleiding biedt dit zeker meerwaarde en ook houvast in deze periode. Dit is inmiddels ook in praktijk gebleken door de succes trajecten.

Blik op de toekomst

Wij merken dat de kantoren het ontzettend druk hebben bij de begeleiding van hun cliënten.
Deze tijd is daarnaast bij uitstek een trigger om de eigen toekomst eens te bezien.
Wellicht had u er zelf nog niet over nagedacht om dat te doen, maar het is nu een prima periode om te kijken waar u met uw kantoor staat. Aankoop, verkoop, fusies, partnerschappen en samenwerkingen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Dat biedt u kansen, nietwaar? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden met betrekking tot úw toekomst.

Veilig contact

Door alle maatregelen en beperkingen betekent dit dat ook wij van MaeS en Partners creatief moeten zijn en andere mogelijkheden gezocht hebben om het overleg met u toch te kunnen voeren. Er zijn nog voldoende mogelijkheden, als we de nodige afstand kunnen bewaren, om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Maar indien gewenst is de video conference een aantrekkelijke moderne optie om elkaar toch persoonlijk te spreken. En natuurlijk blijven de telefoon en mail beproefde contact mogelijkheden. Daarbij komt dat de gezamenlijke overleggen met de video conference makkelijker in te plannen zijn en daardoor juist ook complexe bijeenkomsten plotsklaps sneller georganiseerd kunnen worden. Ziedaar elke crisis leidt soms tot onverwachte voordelen, zo ook deze.

Heeft u belangstelling voor een bedrijf of kantoor op onze pagina ‘Vraag en Aanbod’*, of wilt u uw kantoor ter overname aanbieden? We hebben voldoende mogelijkheden om met u het overleg te starten.

* NB: niet al onze projecten worden via deze pagina gepubliceerd.

Meer weten over MaeS en Partners in corona tijden?

Zoals hierboven beschreven werken wij in deze corona tijden gewoon door. U mag van ons dezelfde service en dienstverlening verwachten die u van ons gewend bent. Wij zullen u met raad en daad terzijde staan in uw traject naar de toekomst.