Uw partner in Flevoland

Uw administratiekantoor verkopen in Flevoland? Wij helpen

Woont u in Flevoland en zoekt u een expert die u kan begeleiden bij de overname van een administratiekantoor? Die advies geeft wanneer u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? Of wilt u iemand die helpt wanneer u een administratiekantoor wilt verkopen? Schakel dan MaeS en Partners in. Met onze professionele hulp kunt u op een succesvolle manier uw administratiekantoor ter overname stellen of een administratie portefeuille te koop aanbieden. U kunt op ons rekenen als specialist in verkoop, aankoop en fusie. Wij regelen de gehele begeleiding en bemiddeling. Tevens zijn wij in te schakelen wanneer u bijvoorbeeld klantenbestanden wilt kopen van een administratiekantoor. Wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden? Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Flevoland via 088-0278200.

Administratiekantoor te koop aangeboden in Flevoland

Wanneer u uw accountantskantoor te koop heeft aangeboden of wanneer u uw administratiekantoor wilt verkopen, wenst u graag professionele begeleiding bij dit proces. MaeS en Partners kan uw deskundige partner zijn, wanneer u uw kantoor wilt verkopen. Wij identificeren voor u de verschillende sterke en zwakke punten van uw bedrijf. Wij zoeken en selecteren geschikte kandidaten binnen en buiten oFlevolandns netwerk en bepalen de waarde bij een overname van een administratiekantoor. Wij zullen u dus gedurende het gehele traject begeleiden wanneer u uw administratiekantoor ter overname heeft aangeboden. Wilt u ook uw administratiekantoor verkopen of heeft u uw accountantskantoor te koop aangeboden? Vraag dan een adviserend gesprek aan vanuit Flevoland.

De administratie portefeuille te koop aanbieden

U kunt MaeS en Partners ook inschakelen wanneer u uw administratie portefeuille te koop wilt aanbieden. Wij vinden voor u een passende koper en geven u advies waar nodig. Geef vanuit Flevoland uw wensen en eisen aan ons door en wij verzorgen het advies en de begeleiding op maat.

Een administratiekantoor overnemen

Wij kunnen u advies verlenen wanneer u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden. Ook bij de overname van een kantoor in Flevoland kunt u rekenen op de hulp van MaeS en Partners. Wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen, zoeken wij een geschikt kantoor dat aansluit bij uw doelstellingen. Zoekt u een accountantskantoor ter overname? Wij bezorgen u een voorsprong op de markt, door u in te lichten voordat de verkoop algemeen gepubliceerd is.

Mail of bel ons vanuit Flevoland

Heeft u in Flevoland behoefte aan meer informatie? Wilt u graag uw administratiekantoor verkopen? Of wilt u hulp wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen? Wij kunnen u helpen bij het verkoop, aankoop, fusie en het bepalen van de waarde bij een overname van een administratiekantoor . Neem contact met ons op door te bellen naar 088-0278200. Tevens kunt u mailen naar info@maesenpartners.nl. Wij willen u graag begeleiden in Flevoland.