7 december 2021 Case study

Geen half werk, maar een dubbelslag

Een mooi voorbeeld van creatief meedenken en de selectie van de juiste partijen door MaeS en Partners waardoor de partners een forse stap hebben kunnen zetten naar een betere, gezamenlijke, toekomst.

Administratie- & Belastingadviseurs ReintjesAdvies uit Venray heeft onlangs zeer succesvol 2 grote veranderingen gerealiseerd. In de zoektocht naar groei en efficiency heeft ReintjesAdvies zich per 1 april 2021 aangesloten bij de Oculus Groep in Etten-Leur. Binnen deze groep werken een zestal advieskantoren samen op financieel en administratief gebied.

‘Wij zijn zeer content met deze samenwerking, omdat we hierdoor de continuïteit van ons kantoor veel beter kunnen waarborgen’ vertelt mede-grondlegger André Reintjes. Ook George Wijngaard, directeur bij de Oculus Groep, is blij met de samenwerking. ‘Wij geloven in de aanpak van ReintjesAdvies waarbij het zakelijke en persoonlijke gecombineerd wordt. Wat zij kunnen bieden, is een team deskundige administratieadviseurs en fiscale specialisten. Professionals met veel ervaring in het bedrijfsleven. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om aan te sluiten bij de vragen van onze klanten.’

ReintjesAdvies heeft vervolgens per 1 oktober 2021 administratie- en belastingadvieskantoor Quartado uit Cuijk overgenomen. Het team in Venray is doordoor uitgebreid met 8 ervaren medewerkers. ‘Door de overname van Quartado krijgen we meer specialisme in huis, wat betekent dat we sneller en efficiënter kunnen werken. Het geeft ons nog meer slagkracht en flexibiliteit zonder onze kleinschaligheid en laagdrempeligheid te verliezen’ aldus een enthousiaste Reintjes. Peter Dimmers van Quartado beaamt dit: ‘Het levert alleen maar voordelen op.’

Vanwege haar kennis van de markt en brede netwerk hebben genoemde partners MaeS en Partners ingeschakeld om met hen mee te denken en oplossingen te realiseren. MaeS en Partners heeft deze transacties succesvol begeleid van strategische vraag naar een groeimodel. ‘Een uitstekende match zowel op persoonlijk als strategisch gebied en een goede basis om met ruime expertise slagvaardig te werken aan een verdere groei’, aldus Henri Maas, oprichter van MaeS en Partners.

Wij feliciteren de partijen met deze transacties en wensen hen veel succes!