Uw partner in Gelderland

Uw partner wanneer u uw administratiekantoor wilt verkopen

Bent u in Gelderland op zoek naar een specialist die kan helpen bij de overname van een administratiekantoor of wilt u de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor? Benader dan MaeS en Partners. Heeft u een accountantskantoor te koop aangeboden? Heeft u een administratie portefeuille te koop staan? Of wilt u een administratiekantoor ter overname stellen? MaeS en Partners wil u graag helpen. Wij zijn namelijk specialist in aankoop, verkoop en fusie. U kunt ons inschakelen wanneer u begeleiding en bemiddeling nodig heeft bij de overname van een administratiekantoor of wanneer u het klantenbestand wilt kopen van een administratiekantoor. Lees verder wanneer u in Gelderland meer informatie wenst over onze werkzaamheden.

Accountantskantoor te koop aangeboden in Gelderland

Heeft u uw accountantskantoor te koop aangeboden of wilt u uw administratiekantoor verkopen in Gelderland? Wij helpen u graag. Zo identificeren wij de verschillende sterke en zwakke punten van uw kantoor, benaderen en werven wij kandidaten uit ons netwerk en daarbuiten en schatten wij de waarde bij een overname van het administratiekantoor. Wanneer u uw administratiekantoor ter overname heeft aangeboden, begeleiden wij u gedurende het gehele proces. Neem contact met ons op vanuit Gelderland en geef uw wensen aan ons door.

De administratie portefeuille te koop aangeboden

Wilt u uw administratie portefeuille te koop aanbieden en wenst u hier professionele hulp bij? Ook dan kan MaeS en Partners u begeleiden en helpen. Wij horen graag uw wensen in Gelderland, zodat wij u op de beste manier kunnen helpen en het juiste advies kunnen geven. Onze professionals gevenGelderland graag duidelijk en deskundig advies.

Een administratiekantoor overnemen

Naast advies wanneer u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden, kunnen wij u ook helpen wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen. Wij zoeken dan partijen die aansluiten bij uw wensen wat betreft een administratiekantoor. Of wij vinden een accountantskantoor ter overname dat helemaal overeenkomt met uw doelstellingen. Tevens bezorgen wij u een voorsprong op de markt, doordat u voor de brede publicatie al op de hoogte bent van de verkoop.

Neem contact op vanuit Gelderland

Wilt u in Gelderland meer te weten komen over onze aanpak? Neem direct contact met ons op als uw een administratiekantoor wilt verkopen of een administratiekantoor wilt overnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 088-0278200. Mailen kunt u vanuit Gelderland doen naar info@maesenpartners.nl.