Uw partner in Groningen

Uw administratiekantoor verkopen? Wij helpen u in Groningen

Zoekt u in Groningen deskundige hulp die u begeleidt bij de overname van een administratiekantoor? Iemand die advies geeft wanneer u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? Of iemand die bepaalt wat de waarde is bij een overname van een administratiekantoor? Benader dan de specialisten bij MaeS en Partners. Wij staan bekend als een deskundige op het gebied van aankoop, verkoop en fusie. U komt bij ons terecht wanneer u begeleiding en bemiddeling wenst bij de aankoop en verkoop van een kantoor. Tevens begeleiden wij u wanneer u uw administratie portefeuille te koop heeft aangeboden, wanneer u klantenbestanden wilt kopen van een administratiekantoor of wanneer u uw administratiekantoor ter overname wilt stellen. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Dan kunt u verder lezen of u neemt vanuit Groningen contact met ons op via 088-0278200.

Administratiekantoor te koop aangeboden in Groningen

Wij geven u begeleiding en advies wanneer u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden, maar ook wanneer u een administratiekantoor wilt verkopen. Wanneer u een kantoor wilt verkopen, onderzoeken wij de sterke en zwakke punten van uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor en zoeken en selecteren wij geschikte kandidaten die aansluiten bij uw profiel. Wij verzorgen de volledige begeleiding wanneer u een administratiekantoor ter overname heeft aangeboden. Meer weten over hoe wij u begeleiden wanneer u uw administratiekantoor wilt verkopen? Neem dan contact met ons op vanuit Groningen.

De administratie portefeuille te koop aangeboden

MaeS en Partners biedt ook begeleiding wanneer u de gehele of een deel van uw administratie portefeuille te koop wilt aanbieden. Met de hulp van ons uitgebreide netwerk, vinden wij voor u de juiste koper. Groningen

Wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen

Het is mogelijk dat u uw kantoor of portefeuille wilt uitbreiden door overname of de aankoop van een ander kantoor. Wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen, kunt u onze specialisten inschakelen voor advies. Wij zoeken  voor u de partijen die aansluiten bij uw wensen en doelstellingen. Zoekt u een accountantskantoor ter overname? Wij spreken ons uitgebreide netwerk aan en vinden een geschikte kandidaat. Wij kunnen u zelfs een voorsprong op de markt in Groningen bezorgen. Wij doen dit door u op de hoogte te stellen van de verkoop voor de brede publicatie.

Bel of mail ons vanuit Groningen

Wilt u in Groningen meer te weten komen over onze aanpak? Wenst u een administratiekantoor te verkopen of wilt u een administratiekantoor overnemen? Bel ons dan via het telefoonnummer 088-0278200. Mailen is ook mogelijk via info@maesenpartners.nl. Wij zullen dan een afspraak met u maken in Groningen.