Bel ons 088 - 027 8200

Op zoek naar een strategische partner?

Met de juiste strategische partner kunt u uw slagkracht vergroten, nieuwe en grotere klanten verwerven, nieuwe medewerkers aantrekken, expertise vergroten, uw aanbod verbreden, de concurrentie voorblijven, investeren in nieuwe technologie en/of schaalvoordelen benutten.

Een groot aantal strategische investeerders en financiële investeerders is inmiddels actief in de markt of probeert een positie te verwerven of uit te bouwen. Hoewel alle kantoren voor een belangrijk deel dezelfde diensten leveren, zijn er grote verschillen in bedrijfscultuur, organisatie, model van aansturing, aanpak en waardebepaling voor de overnamesom.

Accountants- of administratiekantoren die overwegen zich aan te sluiten bij een strategische of financiële partner doen er daarom goed aan zich te oriënteren op meerdere kandidaten. MaeS en Partners is onafhankelijk en als geen ander kennen we de partijen die actief op zoek zijn, hun visie en organisatiemodel en wijze van waardering. Met gerichte marktkennis en een groot netwerk helpen wij uw bedrijf bij het vinden van een goede strategische partner.

Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft | Peter Kreft
‘MaeS en Partners maakt waar wat men zegt’
Over de contacten met MaeS en Partners is Kreft tevreden. “Ze maken waar wat ze zeggen en dat is prettig. Voor ons is een overname geen dagelijkse kost en dan is het mooi dat je een partner treft die weet wat er speelt en wat je kunt verwachten. Dat is erg belangrijk in dit soort trajecten.”
CSE Administratie Service | Bert Luchies
‘Als het goed voelt, waarom zou je dan verder kijken?’
“Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met MaeS en Partners, en dat was ver voordat we besloten dat we ons kantoor wilden verkopen, hadden we een goed gevoel bij het bureau.” Dat goede gevoel zette zich voort toen Bert Luchies vond dat het tijd werd om zijn kantoor daadwerkelijk te verkopen.
Accountantskantoor Zuid-Nederland
‘Ze weten hoe ze een kantoor voor de goede prijs moeten verkopen’
“Het grootste voordeel van MaeS en Partners is dat ze over een enorm netwerk beschikken, waardoor je meer keuze hebt. En ze weten een kantoor altijd voor een goede prijs te verkopen. Dat betekent niet dat ik voor de hoogste prijs heb gekozen, maar voor de beste overnamepartner."
Ben Hubbers
Tijssen cs Accountants en Adviseurs | Ben Hubbers
We kregen het gevoel dat we onszelf konden blijven’
“Over het hele proces kan ik alleen maar tevreden zijn en het contact met MaeS en Partners was hartstikke goed. Dus ja, ik kan niet anders dan MaeS en Partners bij andere kantoren aanbevelen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is in dit soort processen van wezenlijk belang, daar zorgt MaeS en Partners voor. We zijn een klein kantoor met 36 medewerkers en steeds vaker zien we .....
Mullebergh | Peter van den Bergh
Zo fijn, een luisterend oor
“De investering die ik heb gedaan in de expertise van MaeS en Partners verdient zich terug door een goede dealstructuur. Zo hebben alle inspanningen geleid tot een resultaat waarmee ik voor 100 procent tevreden ben.”
Reintjes Advies | André Reintjes
Laagdrempelig en een prettig persoonlijk contact
"Door de uitgebreide kennis van de markt is MaeS en Partners in staat de juiste kandidaat te vinden. Ik adviseer collega ondernemers altijd om met MaeS en Partners in zee te gaan, wanneer ze op zoek zijn naar een overnamekandidaat.”
Dit kennisartikel
Delen

Naar overzicht
Miriam Adams
Onze Team manager
Wilt u meer weten over
Aansluiting bij een strategische partner?

Of bel ons op 088-0278200