Klantenbestand kopen administratiekantoor

Een klantenbestand kopen van een administratiekantoor

Wilt u een klantenbestand kopen van een administratiekantoor? En wenst u hier deskundige hulp en begeleiding bij? Benader dan de specialisten van MaeS en Partners. MaeS en Partners is gestart in 2004 en is sindsdien actief in de bemiddeling bij de aankoop en verkoop van kantoren en portefeuilles. Door onze grote ervaring weten wij u altijd op de juiste manier te begeleiden en te helpen. Wenst u ook hulp wanneer u een klantenbestand wilt kopen of uw administratiekantoor wilt verkopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Lees verder of neem direct contact met ons op door te bellen naar 088-0278200.

Begeleiding wanneer u een klantenbestand wilt kopen

Wilt u een portefeuille kopen van een administratiekantoor of wilt u een kantoor in zijn geheel overnemen? MaeS en Partners wil u begeleiden gedurende het proces. Wanneer u een kantoor of portefeuille wilt kopen, wordt er eerst een zoekovereenkomst met u gesloten. Daarbij zullen wij een doelstelling formuleren. Wij denken creatief-opbouwend met u mee over de invulling van deze doelstelling. Vervolgens gaan wij actief op zoek naar een partij die aansluit bij uw zoekopdracht. Met ons grote netwerk en onze ruime ervaring, vinden wij altijd wel een geschikte kandidaat.

De voordelen van een zoekovereenkomst met MaeS en Partners

Wanneer u een zoekovereenkomst afsluit met MaeS en Partners, geniet u van verschillende voordelen. Wanneer wij bijvoorbeeld een geschikt administratiekantoor of klantenbestand voor u hebben gevonden, ontvangt u enige tijd voor de brede Klantenbestand kopen administratiekantoorpublicatie een bericht. Hierdoor geven wij u een voorsprong op de markt. Tevens kunnen wij uw profiel presenteren in onze nieuwsbrief aan mogelijk geïnteresseerden abonnees. Zo komt een breed publiek in aanraking met uw zoekopdracht. Daarnaast zijn er via ons proposities bereikbaar die niet breed op de markt komen. Voor meer informatie over de verschillende voordelen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Bel voor hulp bij het kopen van een administratiekantoor of portefeuille

Wenst u ook hulp bij het kopen van een kantoor of een klantenbestand? MaeS en Partners staat graag voor u klaar. Met onze ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk vinden wij de geschikte kandidaat voor u. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088-0278200. Tevens kunt u ons mailen naar info@maesenpartners.nl of u neemt contact met ons op via het online contactformulier op onze website. MaeS en Partners helpt u graag wanneer u een klantenbestand wilt kopen van een administratiekantoor.