Uw partner in Limburg

Een administratiekantoor verkopen in Limburg

Heeft u behoefte aan een specialist in het bepalen van de waarde bij de overname van een administratiekantoor in Limburg? Wenst u optimale bemiddeling voor de overname van een administratiekantoor? Kunt u wel wat advies gebruiken nu u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? MaeS en Partners is uw partner in aankoop, verkoop en fusie. Heeft u een administratie portefeuille te koop staan? Wilt u een administratiekantoor ter overname stellen? Wenst u een klantenbestand te kopen van een administratiekantoor? Bel naar 088-0278200 en ontvang de juiste begeleiding in Limburg.

Uw administratiekantoor ter overname aangeboden in Limburg?

Als u uw accountantskantoor te koop heeft aangeboden of als u uw administratiekantoor wenst te verkopen, begeleiden en adviseren wij u graag. Zo weten wij de beste punten van uw bedrijf centraal te stellen. Daarnaast kunnen wij een prima waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor. Ook helpen wij u bij het vinden van verschillende geschikte verkoop kandidaten. Kortom, als u uw administratiekantoor ter overname heeft aangeboden, zorgen onze specialisten graag voor de juiste bemiddeling in Limburg.

LimburgEr staat een administratie portefeuille te koop aangeboden

Staat er een administratie portefeuille te koop aangeboden waar u interesse in heeft? Of wilt u zelf uw administratie portefeuille te koop zetten? MaeS en Partners ondersteunt u graag zodat de verkoop snel, soepel en volledig naar uw wensen verloopt. Wij zorgen voor een prettige bemiddeling met de juiste partijen. Zo weet u zeker dat u goede zaken doet, volgens de juiste voorwaarden en met de beste partijen.

Wilt u een administratiekantoor overnemen in Limburg?

Wij zijn niet alleen uw geschikte partner als u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden. Wij begeleiden u namelijk ook graag als u juist een administratiekantoor wilt overnemen. Waarom wilt u een administratiekantoor overnemen? Is er misschien sprake van een schaalvergroting, een fusie of een partnerschap? Wat uw redenen, wensen en eisen ook zijn, wij zorgen voor een perfect passende bemiddeling. Laat ons u helpen een geschikt accountantskantoor ter overname te vinden. U geniet dan meteen van een mooie voorsprong op de markt.

Uw partner in aankoop, verkoop en fusie in Limburg

Wilt u uw administratiekantoor verkopen of juist een administratiekantoor overnemen in Limburg? Dan is passend en eerlijk advies en professionele bemiddeling geen overbodige luxe. Neem contact op met MaeS en Partners voor de juiste begeleiding. Bel 088-0278200 of mail naar info@maesenpartners.nl. Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop, aankoop of fusie in Limburg snel, soepel en volledig naar uw wensen verloopt.