Uw partner in Noord-Brabant

Accountantskantoor te koop aangeboden in Noord-Brabant

MaeS en Partners bestaat sinds 2004. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen ook in Noord-Brabant. Waarbij de focus bij aan- en verkoop ligt in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerking kantoren. Wij hebben in het verleden al een accountskantoor te koop aangeboden in Noord-Brabant en dit was niet de enige. Hierbij zetten wij ons altijd in om de juiste koper voor u te vinden. Ook wanneer er een accountskantoor ter overname beschikbaar wordt gesteld, zijn wij uw partner om u te begeleiden tijdens de overname.

Administratie portefeuille te koop aanbieden

Wilt een een deel of alles van uw administratie portefeuille te koop aanbieden in Noord-Brabant? MaeS en Partners begeleidt u hier graag in. Wij hebben al meerdere klanten in Noord-Brabant hierin succesvol begeleid. Bespreek met ons uw wensen en wij zoeken voor u een bedrijf dat uw administratie portefeuille kan overnemen.

Stelt u uw administratiekantoor beschikbaar ter overname?Noord-Brabant

Een administratiekantoor overnemen in Noord-Brabant betekent dat er veel geregeld dient te worden. En wanneer een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, zijn er verschillende bedrijven die geïnteresseerd kunnen zijn. Bij MaeS en Partners wordt ook een administratiekantoor ter overname aangeboden en kunt u een administratiekantoor verkopen. Wat het ook is, of u nu wilt fuseren in Noord-Brabant of meerdere kantoren wilt overnemen, vertrouw dan op het specialisme van MaeS en partners. Wij bemiddelen en begeleiden al vele jaren met succes bij een aankoop, verkoop en fusie.

Laat u begeleiden bij een overname van een administratiekantoor

Wat het ook is, een overname van een administratiekantoor in Noord-Brabant, of u wilt een klantenbestand kopen van een administratiekantoor: MaeS en Partners begeleidt u graag. Ook kunnen wij u helpen met het bepalen van de waarde van de overname van een administratiekantoor. Kortom, voor een overname van een administratiekantoor bent u bij MaeS en Partners aan het juiste adres.

Neem contact op met MaeS en Partners

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die MaeS en Partners biedt in Noord-Brabant? Van begeleiding van een accountantskantoor ter overname tot advies over een portefeuille ter overname; wij zijn er voor u. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-0278200. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@maesenpartners.nl. Zoekt u goede begeleiding voor een overname van een administratiekantoor; MaeS en Partners helpt u.