Uw partner in Noord-Holland

Accountantskantoor te koop aangeboden? Wij helpen u

Heeft u een accountantskantoor te koop aangeboden in Noord-Holland? Kies MaeS en Partners om u te helpen bij de verkoop van dit kantoor. Wij zijn al sinds 2004 actief in de branche van administratiekantoren, belastingadvieskantoren, salarisverwerking kantoren en accountantskantoren. Wij bemiddelen tijdens de aan- en verkoop van MKB-ondernemingen. Wij kunnen dus ook voor u in Noord-Holland bemiddelen. Op het moment dat een accountantskantoor te koop aangeboden wordt, kunnen wij ervoor zorgen dat de verkoop bespoedigd wordt. MaeS en Partners zorgt ervoor dat er snel een nieuwe koper gevonden wordt als u uw accountantskantoor ter overname aanbiedt in Noord-Holland.

Denkt u na om uw administratie portefeuille te koop aan te bieden?

U wilt uw administratie portefeuille te koop aanbieden in Noord-Holland, maar u weet niet op welke manier u dit moet doen. MaeS en Partners kan u hierbij helpen. Doordat wij in het verleden al vaker een administratie portefeuille te koop aangeboden hebben, weten wij hoe wij deze kunnen verkopen in Noord-Holland.

Biedt u uw administratiekantoor ter overname aan in Noord-Holland?

Bij een administratiekantoor overnemen komt het één en ander kijken. Hierbij kunt u alleen al denken aan al het papierwerk dat erbij komt kijken. Op het moment dat een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze verkocht wordt. Heeft u uw administratiekantoor ter overname aangeboden? Ook dan kunnen wij u helpen om uw administratiekantoor te verkopen in Noord-Holland. Onze expertise zit in de bemiddeling tussen partijen. U heeft uw administratiekantoor te koop aangeboden? MaeS en Partners zorgt voor de verkoop.

Noord-Holland

Begeleiding tijdens de overname van een administratiekantoor

Wilt u een klantenbestand kopen van een administratiekantoor? Of wilt u begeleiding tijdens de overname van een administratiekantoor in Noord-Holland? Waarvoor u ook begeleiding nodig heeft, wij zijn er voor u. Wij kunnen ook de waarde bepalen van een overname van een administratiekantoor. Wij helpen u gedurende het gehele traject tijdens een overname van een administratiekantoor.

Interesse in de diensten van MaeS en Partners?

Wilt u meer weten over diensten die MaeS en Partners aanbieden? Misschien wilt u dat wij u helpen bij een overname van een administratiekantoor? Wat uw vragen ook zijn en welke informatie u ook nodig heeft, onze medewerkers staan u graag ter woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-0278200. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@maesenpartners.nl. Heeft u een accountantskantoor ter overname aangeboden in Noord-Holland? Benader MaeS en Partners om deze verkoop te verspoedigen.