Korte historie MaeS en Partners

MaeS en Partners is in 2004 ontstaan doordat de huidige eigenaar Henri Maas samen met Jerome Senden de krachten bundelden. Zij hielden zich beiden bezig met de bemiddeling bij aan- en verkoop van MKB-ondernemingen.

De focus bij aan- en verkoop kwam al snel te liggen op de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerkingskantoren. In de jaren die volgden werd een wijdvertakt netwerk van relaties opgebouwd.

Inmiddels is het team verder uitgebreid zodat er altijd een specialist vlakbij is en de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd is.

Vandaag de dag staat MaeS en Partners te boek als een gespecialiseerde partner-adviseur in de bemiddeling bij aan- en verkoop van kantoren, hun portefeuilles en als begeleider van fusietrajecten. Er is het afgelopen decennium unieke expertise opgebouwd in de waardering en waardebepaling van kantoren. MaeS en Partners claimt een leidende positie in de markt – dankzij het vertrouwen dat opdrachtgevers in de organisatie en haar mensen al jaren in haar stellen.