Onze werkwijze bouwt onderling vertrouwen op

De werkwijze van MaeS en Partners zal u uitstekend bevallen, of het nu om aankoop, verkoop, fusie, opvolging of om het bepalen van goodwill gaat. U maakt gebruik van ons analytisch vermogen, financieel inzicht en onze uitgebreide marktkennis. En natuurlijk van het zeer omvangrijke netwerk in uw branche dat wij in vele jaren hebben opgebouwd. Elke stap die wij samen zetten is onderdeel van een helder stappenplan.

Daarbij kijken wij naar bedrijfsculturen en persoonlijkheden die met elkaar gaan samenwerken, uitgaande van de individuele doelstellingen van alle betrokken partijen. Het is onze taak daarin een gezamenlijk voordeel te ontdekken: de basis waarop betrokken partijen van toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn!

We zetten ons voortdurend in om het onderlinge vertrouwen van partijen te bevestigen en te versterken. Zonder dit maatwerk kan ons specialisme niet bestaan.

Wij nemen u werk uit handen en zorgen voor betere oplossingen

Wij nemen u het arbeidsintensieve zoeken naar kandidaten en het selecteren van deze kandidaten uit handen. Daarnaast denken wij creatief mee. Wij zetten de ramen open en laten onverwachte vergezichten zien. Dat biedt u nieuwe perspectieven en mogelijkheden en levert daarmee betere oplossingen op.

Onze onafhankelijkheid creëert vertrouwen

Onze vertrouwelijkheid staat buiten kijf. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Deze zullen, voor zover mogelijk of gewenst, uitsluitend op anonieme basis worden uitgewisseld. Waar dat nuttig of noodzakelijk is werken wij met geheimhoudingsverklaringen van de betrokken partijen.

Het vertrouwen dat de markt in ons heeft maakt dat wij over veel informatie van mogelijke kandidaten beschikken. Dagelijks spreken wij kantooreigenaren en maatschapvoorzitters. Wij kennen hun wensen en strategie. Daarmee beschikken wij over informatie die voor u meestal verborgen blijft wanneer u het traject zelfstandig doorloopt. Wij gaan uiterst vertrouwelijk om met deze informatie en gebruiken de kennis die hieruit voortvloeit op integere wijze. Zo dienen wij uw belang.

Wij dienen de zaak van onze opdrachtgever – úw zaak dus – en hebben tegelijkertijd oog en oor voor de reële belangen van de andere partij. Dat is essentieel voor de opbouw van het vertrouwen tussen partijen. Zonder dat vertrouwen komt er geen goede deal tot stand.

Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier.