Uw partner in Overijssel

Uw administratiekantoor verkopen? Wij zijn uw partner in Overijssel

Woont u in Overijssel en zoekt u een deskundige die helpt bij het bepalen van de waarde bij de overname van een administratiekantoor? Of zoekt u iemand die helpt bij de overname van een administratiekantoor of advies geeft wanneer u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? MaeS en Partners staat graag voor u klaar. Tevens begeleiden wij u wanneer u een administratie portefeuille te koop heeft staan, wanneer u een administratiekantoor ter overname wilt stellen of wanneer u klantenbestanden wilt kopen van een administratiekantoor. MaeS en Partners is de expert op het gebied van aankoop, verkoop en fusie. Wij zorgen voor de begeleiding en bemiddeling bij de aankoop en verkoop. Kom meer te weten over onze werkzaamheden in Overijssel door verder te lezen.

Administratiekantoor ter overname aangeboden in Overijssel

Wanneer u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden of wanneer u een administratiekantoor wilt verkopen, kunt u ons inschakelen voor begeleiding en advies. Wij kunnen bijvoorbeeld de zwakke en sterke punten van uw bedrijf identificeren, de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor en verschillende geschikte verkoop kandidaten zoeken in ons netwerk en daarbuiten. Wij zullen u dus volledig begeleiden wanneer u een administratiekantoor ter overname heeft aangeboden. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Overijssel, horen wij graag uw wensen en eisen.

De administratie portefeuille te koop aangeboden

MaeS en Partners staat ook voor u klaar wanneer u uw administratie portefeuille te koop wilt aanbieden. Met onze begeleiding en professionele hulp vindt u de juiste koper.

OverijsselWanneer u een administratiekantoor wilt overnemen

U kunt ons niet alleen in Overijssel inschakelen wanneer u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden, maar ook wanneer u een administratiekantoor wilt overnemen. Wilt u bijvoorbeeld een schaalvergroting via een samenwerking, fusie of partnerschap? Of wilt u echt een administratiekantoor overnemen? Dan vinden wij precies de partijen die aansluiten bij uw wensen en doelstellingen. Ook wanneer u een accountantskantoor ter overname wilt vinden, kunnen wij u begeleiden. Zo bezorgen wij u een voorsprong op de markt, doordat u voor de brede publicatie al op de hoogte bent van de verkoop.

Bel of mail vanuit Overijssel

Wenst u in Overijssel meer informatie over onze diensten? Wilt u een administratiekantoor verkopen of een administratiekantoor overnemen? Neem contact met ons op via 088-0278200 en wij helpen u graag verder. Mailen is vanuit Overijssel ook mogelijk via het e-mailadres info@maesenpartners.nl.