Overname administratiekantoor

De overname van een administratiekantoor

Zoekt u een specialist die u helpt bij de overname van een administratiekantoor? Benader dan MaeS en Partners. MaeS en Partner is opgericht in 2004 en houdt zich bezig met de bemiddeling bij de aankoop en verkoop van accountantskantoren, belastingadvieskantoren, salarisverwerkings kantoren en administratiekantoren. Wij staan voor u klaar wanneer u advies en hulp wenst bij een schaalvergroting via een samenwerking, partnerschap of fusie, of de aankoop of overname van een kantoor. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-0278200. Wij zullen u dan begeleiden bij de overname van een administratiekantoor.

Hoe wij u van dienst zijn bij aankoop of overname

Wilt u een samenwerking aangaan met MaeS en Partner bij de aankoop of overname van een administratiekantoor? Om u op een optimale manier van dienst te zijn, volgen wij een vastgestelde werkwijze:

  1. Er wordt een zoekovereenkomst gesloten
  2. De doelstelling wordt samen met u geformuleerd
  3. Wij gaan actief op zoek naar een partij die aansluit bij uw zoekopdracht
  4. Wij denken creatief-opbouwend mee over de invulling van de doelstelling

Met de hulp van deze werkwijze hebben wij vele partners op een succesvolle manier geholpen.

Voordelen van onze methode bij overname van een administratiekantoor

Wanneer u bij ons kiest voor een zoekovereenkomst tijdens de overname van een administratiekantoor, geniet u van vele voordelen. Zo gaan wij met een zoekovereenkomst actief gericht voor u op zoek naar kandidaten die aansluiten Overname administratiekantoorbij uw doelstellingen. Door ons grote netwerk en onze ruime ervaring hebben wij grote mogelijkheden om geschikte kandidaten voor u te vinden. Tevens zorgen wij ervoor dat u een voorsprong heeft op de markt. Wij brengen u namelijk op de hoogte van een verkoop voor de brede publicatie. Wij zullen daarnaast uw profiel presenteren aan geïnteresseerden abonnees via onze nieuwsbrief. Wilt u meer te weten komen over de voordelen van onze methode? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat zijn uw eisen en wensen?

Tijdens het begeleiden en adviseren tijdens de overname van een administratiekantoor, vinden wij uw wensen en eisen heel belangrijk. Door uw wensen en eisen in kaart te brengen, proberen wij zo snel mogelijk een geschikte kandidaat voor u te vinden. Gedurende het proces zullen wij de afstand bewaren, waardoor wij u objectief kunnen blijven helpen.

Bel of mail voor advies bij de overname van een administratiekantoor

Heeft u behoefte aan begeleiding en advies bij de overname van administratiekantoor? Neem dan contact op met MaeS en Partners door te bellen naar 088-0278200. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@maesenpartners.nl. Wij willen u graag helpen bij de overname van een administratiekantoor.