Uw partner in Utrecht

Een administratiekantoor verkopen in Utrecht

Bent u op zoek naar een expert in Utrecht die u kan helpen bij het bepalen van de waarde bij de overname van een administratiekantoor? Of zoekt u ondersteuning bij de overname van een administratiekantoor? Behoeft u advies nu u een accountantskantoor te koop heeft aangeboden? Maak kennis met MaeS en Partners. Wij begeleiden u wanneer u een administratie portefeuille te koop heeft staan, wanneer u een administratiekantoor ter overname wilt stellen of wanneer u een klantenbestand wilt kopen van een administratiekantoor. Maak een afspraak in Utrecht met uw partner in aankoop, verkoop en fusie via 088-0278200.

Administratiekantoor ter overname aangeboden in Utrecht

Heeft u een accountantskantoor te koop aangeboden? Of wenst u een administratiekantoor te verkopen? Wij begeleiden en adviseren u graag over hoe u de beste punten van uw bedrijf optimaal naar voren kunt halen. Ook helpen wij bij de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor. Daarnaast zoeken wij graag verschillende geschikte verkoop kandidaten in ons ruime netwerk en daarbuiten. Kortom, wij begeleiden u volledig wanneer u een administratiekantoor ter overname heeft aangeboden. Laat ons vanuit Utrecht weten wat uw wensen en eisen zijn.

Als u uw administratie portefeuille te koop heeft aangebodenUtrecht

Heeft u uw administratie portefeuille te koop aangeboden? De specialisten van MaeS en Partners staan voor u klaar om de verkoop snel, soepel en volledig naar uw wensen te laten verlopen. Wij begeleiden u in het volledige traject,  bieden passend en eerlijk advies en helpen u bij het vinden van de juiste koper.

Een administratiekantoor overnemen in Utrecht

Naast dat wij u kunnen helpen als u een administratiekantoor te koop heeft aangeboden, zijn wij ook de geschikte partner als u juist een administratiekantoor wilt overnemen. Is er sprake van een schaalvergroting, een fusie, een partnerschap of een andere reden waarom u een administratiekantoor wilt overnemen? Wij vinden voor u precies de partijen die aansluiten bij uw wensen en eisen. Wilt u een geschikt accountantskantoor ter overname vinden? Wij helpen u graag aan een voorsprong op de aantrekkelijke markt.

Maak een afspraak met ons in Utrecht

Wenst u ons advies en onze begeleiding nu u een administratiekantoor wilt verkopen of juist een administratiekantoor wilt overnemen in Utrecht? Schakel ons dan in voor de juiste bemiddeling. Bel naar telefoonnummer 088-0278200 of stuur een e-mail naar info@maesenpartners.nl. Wij zijn uw specialist in aankoop, verkoop en fusie in Utrecht.