28 december 2020 Blog

Vooruitblik op 2021

 

Ik wil beginnen om u een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe te wensen.

Het jaar 2020 heeft voor MaeS en Partners in het teken gestaan van een verdere professionalisering van de organisatie. We hebben onze nieuwe team manager Miriam Adams mogen verwelkomen die zich in korte tijd heeft ontpopt tot spin in het web. Zij zorgt voor de interne organisatie en met haar enthousiaste ondersteuning laat zij onze consultants excelleren.

Met Jorrik Dollekamp hebben we er een jonge consultant bij gekregen die, naast de ervaren collega’s, een nieuw fris elan in de organisatie brengt waarmee ook de continuïteit in de dienstverlening is gewaarborgd. Een verdere uitbouw van de commerciële binnendienst is nog aanstaande, waarmee we de organisatie voor het nieuwe jaar stevig hebben staan.

Onze website heeft ondertussen een nieuwe, frissere look gekregen. Ook zal onze aanwezigheid op de social media kanalen toenemen, hetgeen u ongetwijfeld zult gaan merken.

Vanwege de Covid-19 pandemie zagen wij de overname markt in het jaar 2020 veranderen. De accenten zijn verschoven in de wensen en gedachten van de kantooreigenaren en de risicobeleving werd duidelijk anders. Desondanks constateerden wij een onverminderde behoefte aan verkoop en ook overnames en fusies. Door de duidelijk veranderende focus van kandidaten hebben wij een grotere rol mogen en kunnen vervullen in de transacties. Dit heeft ons ook uitgedaagd om extra creatief te zijn met het bedenken van oplossingen, met mooie resultaten waar wij dan ook buitengewoon trots op zijn.

De dankbaarheid van de kantooreigenaren die we bij hebben kunnen staan in hun traject was een mooie bonus welke ons bemoedigt op de ingeslagen weg verder te gaan.

Voor 2021 verwachten we dat de fusie en overname markt op volle toeren zal blijven draaien. Wij merken dat kantooreigenaren zich ook steeds bewuster worden van kansen en bedreigingen en daarom graag met ons het gesprek aangaan. Of het nu verkoop, uitbreiding of fusie is. Wij staan graag voor u klaar. De feestdagen zijn altijd bij uitstek de gelegenheid om het voorbije jaar te overdenken en ons te beraden over de toekomst. Wellicht heeft u dat ook gedaan en dat u daarbij ook aan verkoop, uitbreiding of aansluiting bij een partij hebt gedacht? Dit is bij uitstek ons specialisme en wij kunnen u daarbij ongetwijfeld helpen om de juiste richting te kiezen.

Wilt u met ons sparren dan zijn wij graag bereid om bij u op kantoor of elders in alle vertrouwelijkheid de mogelijkheden voor invulling van uw toekomst te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.

Henri Maas, partner