Vraag en aanbod

Dealmakers tussen vraag en aanbod

MaeS en Partners beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerkingskantoren. Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier.

 • Accountantskantoor Regio Eindhoven – profiel 000497

  Dit is een unieke kans om een uitstekende uitgangspositie te verwerven of uit te bouwen in de regio Eindhoven. Dit goed rendabele accountantskantoor heeft een mooie cliëntenportefeuille en beschikt over een WTA-vergunning met voldoende body. Het kantoor bestaat al ruim 40 jaar en is gevestigd op een representatieve en goed bereikbare locatie. De omzet is < [...] »
 • Accountantskantoor Regio Amsterdam – profiel 000496

  Onze cliënt is een accountantskantoor met een uitstekende reputatie dat het vertrouwen geniet van ondernemers in de regio Amsterdam. De eigenaar heeft het accountantskantoor in ruim 25 jaar uitgebouwd naar een professionele onderneming, gevestigd op een representatieve locatie. De klanten zijn loyaal en de gemiddeld omzet per klant is € 10.000. De omzet van het [...] »
 • Administratiekantoor Regio Den Haag- profiel 000493

  Dit is een unieke kans om een hoogwaardig en uitstekend renderend administratiekantoor te verwerven in de regio Den Haag. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare locatie. De eigenaren hebben het administratiekantoor in circa 15 jaar uitgebouwd tot een goed geautomatiseerde en professionele onderneming. De omzet is circa €1.3mio (8 FTE). Het kantoor is [...] »
 • Accountants-/belastingadvies kantoor regio Arnhem – profiel 000489

  Dit kantoor heeft een omzet van circa €600K met goede tarieven. De eigenaren, een accountant en fiscalist, hebben in de loop der jaren een mooie omvang kantoor opgebouwd. Vanwege leeftijd van beide eigenaren wordt gezocht naar een partij die het kantoor wil voortzetten middels aankoop. Verwacht wordt dat de koper ook snel de werkzaamheden van [...] »
 • Middelgrote Kantoren Nederland

  Voor middelgrote en grote kantoren kent MaeS en Partners een specifieke aanpak. Op dit moment zijn we bezig met een verkoopopdracht voor een kantoor met een omzet van €4 Mio. Indien u belangstelling heeft voor de aankoop van dit kantoor, of verkoop van uw eigen kantoor, dan kunt u contact opnemen met Miriam Adams miriam.adams@maesenpartners.nl  [...] »
 • Gezocht: Accountants- en administratiekantoren

  In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe opdrachten. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partijen die op zoek zijn naar uitbreiding. Indien u een keer vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachten wilt wisselen met één van [...] »
 • Gezocht Adviseurs – Partners voor Fusie & Overname – en advies

  Wij zijn zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule in Fusie & Overname en advies. Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte adviseurs die een advieskantoor willen opzetten of hun bestaande praktijk willen uitbreiden met Fusie & Overname werkzaamheden en daaraan gerelateerde activiteiten. De Fusie & Overname markt [...] »