Vraag en aanbod

Dealmakers tussen vraag en aanbod

MaeS en Partners beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerkingskantoren. Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier.

 • Accountants-/belastingadvieskantoor regio Arnhem – profiel 000484

  Dit kantoor heeft een omzet van circa €600K met goede tarieven. De eigenaren, een accountant en fiscalist, hebben in de loop der jaren een mooie omvang kantoor opgebouwd. Vanwege leeftijd van beide eigenaren wordt gezocht naar een partij die het kantoor wil voortzetten middels aankoop. Verwacht wordt dat de koper ook snel de werkzaamheden van [...] »
 • Administratiekantoor Regio Amsterdam – profiel 000480

  Dit is een mooie kans om een uitstekende uitgangspositie te verwerven of een bestaand kantoor verder uit de bouwen in de regio Amsterdam. De ondernemer heeft het administratie- en advieskantoor in ruim 10 jaar uitgebouwd tot de huidige professionele onderneming. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare locatie aan de rand van de stad [...] »
 • Snel groeiend Accountantskantoor omgeving Arnhem – profiel 000475

  Te koop/fusie/deelname in Dit snelgroeiende Accountantskantoor met een omzet van circa €1mio in de omgeving Arnhem, biedt een ondernemende organisatie een unieke kans om een uitstekende positie te verwerven in de omgeving. Door de groei is de ondernemer op zoek naar een partner bij wie het kantoor kan aansluiten middels overname of fusie om de [...] »
 • Klantenportefeuille aangeboden in oost Noord-Brabant – profiel 000479

  Te koop een goed renderende klantenportefeuille in oost Noord-Brabant. De portefeuille is niet locatie gebonden en er behoeft geen personeel te worden overgenomen. Dit is een unieke kans om deze goed renderende portefeuille aan uw bestaande portefeuille toe te voegen en/of voor de administrateur – accountant om het eigen kantoor te starten of te versterken. [...] »
 • Administratiekantoor Regio Amsterdam – profiel 000472

  In de afgelopen 20 jaar is dit bedrijf onder leiding van twee gedreven partners uitgegroeid tot een toonaangevend administratiekantoor in de regio Amsterdam. Met een innovatieve aanpak onderscheidt de onderneming zich en weet (deels internationale) klanten uit de IT en financiële sector te binden. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare en representatieve locatie. [...] »
 • Administratiekantoor (Westelijke Randstad) – profiel 000469

  Dit is een unieke kans om een uitstekende uitgangspositie te verwerven in de westelijke Randstad. De twee eigenaren hebben het bedrijf in 30 jaar uitgebouwd naar een professionele onderneming gevestigd op een prachtige locatie. Onze cliënt is gespecialiseerd in enkele sectoren en heeft een hoge productiviteit en rendement; de omzet is circa € 1,3 Mio [...] »
 • Middelgrote Kantoren Nederland

  Voor middelgrote en grote kantoren kent MaeS en Partners een specifieke aanpak. Op dit moment zijn we bezig met twee verkoopopdrachten voor kantoren met een omzet van  € 1,95Mio respectievelijk  € 2,75Mio. Indien u belangstelling heeft voor de aankoop van een van deze kantoren - of verkoop van uw eigen kantoor, dan kunt u contact [...] »
 • Accountantskantoor regio Rotterdam

  Dit accountantskantoor is gelegen op een uitstekende locatie in het Rijnmondgebied. Het kantoor heeft een mooie portefeuille met circa 250 klanten en is goed georganiseerd. De omzet van € 900.000 wordt gerealiseerd door een team van gekwalificeerde medewerkers (circa 8 FTE), inclusief de eigenaar. Door aansluiting met een grotere organisatie beoogt de ondernemer haar klanten [...] »
 • Belastingadvieskantoor Amsterdam

  Dit belastingadvies kantoor is gelegen aan de rand van Amsterdam en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij nationale en internationale klanten. Het kantoor genereert met een energiek team een omzet van circa €2,5 Mio en is klaar voor een nieuwe stap. De eigenaren staan open voor een kennismakingsgesprek met een betalende opdrachtgever. De onderneming verschaft [...] »
 • Accountantskantoor provincie Utrecht

  Dit accountantskantoor is centraal gelegen in de provincie Utrecht en zoekt een sterke partner. Met een stabiele portefeuille genereert het kantoor een omzet van € 2 Mio. De twee eigenaren staan open voor een kennismakingsgesprek met een betalende opdrachtgever. Dit is een unieke kans voor een ondernemend middelgroot kantoor om een positie in de regio [...] »
 • Gezocht: Accountants- en administratiekantoren

  In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe opdrachten. In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partijen die op zoek zijn naar uitbreiding. Indien u een keer vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachte wilt wisselen met een van [...] »
 • Gezocht Adviseurs – Partners voor Fusie & Overname – en advies

  Wij zijn zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule in Fusie & Overname en advies. Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte adviseurs die een advieskantoor willen opzetten of hun bestaande praktijk willen uitbreiden met Fusie & Overname werkzaamheden en daaraan gerelateerde activiteiten. De Fusie & Overname markt [...] »