Vraag en aanbod

Dealmakers tussen vraag en aanbod

MaeS en Partners beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerkingskantoren. Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier.

 • Administratie- en advieskantoor Midden-Brabant – profiel 000486

  Voor een administratie- en advieskantoor in de regio Midden-Brabant, zijn wij op zoek naar een partij die de continuïteit van de dienstverlening en de verantwoordelijkheden van de huidige eigenaar wil overnemen. Dit informele en laagdrempelige administratie- en advieskantoor bestaat sinds 1999. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare locatie en is eventueel, op termijn, [...] »
 • Administratiekantoor Rotterdam – profiel 000485

  Dit is een kans om een uitgangspositie te verwerven of een bestaand kantoor verder uit te bouwen in Rotterdam-Noord. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare locatie en is verplaatsbaar binnen de regio. Onze cliënt heeft een gevarieerde klantenportefeuille. De omzet is circa € 330.000. Het kantoor is klaar voor de volgende stap. Hier past [...] »
 • Snel groeiend Accountantskantoor omgeving Arnhem – profiel 000475

  Te koop/fusie/deelname in Dit snelgroeiende Accountantskantoor met een omzet van circa €1mio in de omgeving Arnhem, biedt een ondernemende organisatie een unieke kans om een uitstekende positie te verwerven in de omgeving. Door de groei is de ondernemer op zoek naar een partner bij wie het kantoor kan aansluiten middels overname of fusie om de [...] »
 • Accountants-/belastingadvies kantoor regio Arnhem – profiel 000489

  Dit kantoor heeft een omzet van circa €600K met goede tarieven. De eigenaren, een accountant en fiscalist, hebben in de loop der jaren een mooie omvang kantoor opgebouwd. Vanwege leeftijd van beide eigenaren wordt gezocht naar een partij die het kantoor wil voortzetten middels aankoop. Verwacht wordt dat de koper ook snel de werkzaamheden van [...] »
 • Administratiekantoor Regio Amsterdam – profiel 000472

  In de afgelopen 20 jaar is dit bedrijf onder leiding van twee gedreven partners uitgegroeid tot een toonaangevend administratiekantoor in de regio Amsterdam. Met een innovatieve aanpak onderscheidt de onderneming zich en weet (deels internationale) klanten uit de IT en financiële sector te binden. Het kantoor is gevestigd op een goed bereikbare en representatieve locatie. [...] »
 • Middelgrote Kantoren Nederland

  Voor middelgrote en grote kantoren kent MaeS en Partners een specifieke aanpak. Op dit moment zijn we bezig met twee verkoopopdrachten voor kantoren met een omzet van  €3 Mio respectievelijk  €4 Mio. Indien u belangstelling heeft voor de aankoop van een van deze kantoren - of verkoop van uw eigen kantoor, dan kunt u contact [...] »
 • Gezocht: Accountants- en administratiekantoren

  In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe opdrachten. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd van partijen die op zoek zijn naar uitbreiding. Indien u een keer vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachten wilt wisselen met één van [...] »
 • Gezocht Adviseurs – Partners voor Fusie & Overname – en advies

  Wij zijn zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule in Fusie & Overname en advies. Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte adviseurs die een advieskantoor willen opzetten of hun bestaande praktijk willen uitbreiden met Fusie & Overname werkzaamheden en daaraan gerelateerde activiteiten. De Fusie & Overname markt [...] »