Gezocht Adviseurs – Partners voor Fusie & Overname – en advies

Wij zijn zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule in Fusie & Overname en advies.

Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte adviseurs die een advieskantoor willen opzetten of hun bestaande praktijk willen uitbreiden met Fusie & Overname werkzaamheden en daaraan gerelateerde activiteiten.

De Fusie & Overname markt zal de komende jaren naar verwachting alleen maar groeien. Daarom hebben wij behoefte aan actieve en ambitieuze adviseurs die leuk en uitdagend werk willen combineren met een goed inkomen.

Daarbij gaan wij uit van zelfstandigen die in ons beproefde concept de markt willen bewerken. Onze belangrijkste voordelen voor partners:

• Meer kwalitatieve leads

• Meer exposure dankzij de onze naamsbekendheid

• Volledig zelfstandig blijven werken én onderdeel zijn van een landelijk netwerk

• Gebruikmaken van bewezen technische knowhow

 

Onze organisatie bestaat al vele jaren en wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening. Onze kennis en knowhow willen wij graag delen met partijen met voldoende financiële achtergrond die zich met bedrijfsoverdracht en bedrijfsadvies bezig (gaan) houden.

Ons partnermodel biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze voordelen en toch volledig zelfstandig te blijven.

Daarnaast focussen wij erop om samen vooruitgang te boeken.

Voor de regio’s Noord-Brabant / Limburg en Gelderland / Overijssel zijn wij nog op zoek naar geschikte kandidaten.

Het aantal partners is gelimiteerd omdat wij kwaliteit verkiezen boven kwantiteit.

Reactie