Waarde overname administratiekantoor

Bepaling van de waarde bij overname van een administratiekantoor

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen met het bepalen van de waarde bij de overname van een administratiekantoor? Benader dan MaeS en Partners. MaeS en Partners is opgericht in 2004 en houdt zich sindsdien bezig met de bemiddeling bij de aankoop en verkoop van accountantskantoren, administratiekantoren, salarisverwerking kantoren en belastingadvieskantoren. Wilt u de waarde laten bepalen van het kantoor dat u wilt overnemen of heeft u behoefte aan een waardebepaling van uw eigen kantoor? Bel dan naar 088-0278200. Onze specialisten zullen dan de waarde bepalen bij overname.

Waarom de waarde laten bepalen bij overname?

Een waardebepaling is belangrijk wanneer u uw administratiekantoor wilt laten overnemen of wanneer u zelf een kantoor wilt overnemen. MaeS en Partners geeft u deskundig advies wanneer u wilt weten wat uw toekomstmogelijkheden zijn. Zij geven u een scherp beeld van uw kantoor en portefeuille en voeren een waardebepaling uit om de goodwill vast te stellen. Heeft u ook behoefte aan een waardebepaling door een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

De factoren die de kantoorwaarde bepalen

Voordat u overgaat tot een overname van een administratiekantoor, wilt u eerst duidelijkheid hebben over de kantoorwaarde. Welke factoren bepalen de kantoorwaarde? De eigendomsstructuur en het rendement van het kantoor hebben veel invloed op de kantoorwaarde. Bij een waardebepaling zullen wij onder andere de klantenportefeuille, het klantenbeheer, de automatisering, de dossieropbouw en de naamsbekendheid meenemen bij vertalen naar een financiële waarde. Met deze informatie zullen wij een realistische en marktconforme kantoorwaarde bepalen.

Begeleiding bij overname van een kantoor

U kunt MaeS en Partners ook inschakelen wanneer u een kantoor wilt overnemen. Bij de overname van een administratiekantoor wordt de volgende werkwijze gehanteerd: Waarde overname administratiekantoor

  1. U sluit met ons een overeenkomst
  2. De doelstelling wordt geformuleerd
  3. Wij zoeken actief naar partijen die aansluiten bij uw zoekopdracht
  4. Wij denken creatief-opbouwend mee over de invulling van de doelstellingen

Bel of mail voor hulp bij een overname

Wenst u ook een waardebepaling te laten uitvoeren door MaeS en Partners? Of heeft u behoefte aan begeleiding bij het overnemen van een kantoor? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-0278200. U kunt ook mailen naar info@maesenpartners.nl. Wij zullen dan een afspraak met u maken en de waarde bepalen bij overname van een administratiekantoor.