Wie zijn wij

MaeS en Partners is een toegewijd partner die u met raad en daad terzijde staat tijdens belangrijke momenten in uw ondernemersleven. Wij plaatsen de juiste specialisten uit ons team op uw project, zodat u het beste resultaat behaalt uit verkoop, aankoop, fusie of samenwerking. Onze jarenlange ervaring, gedrevenheid, klantgerichtheid en hoge servicegraad hebben ons binnen ons specialisme naar een leidende positie in de markt gebracht. Samen met u als opdrachtgever het sterkste team dat u zich kunt wensen!

Tot uw dienst: uw team!

Henri

Henri Maas bacc.


Henri is een doorgewinterde, mensgerichte strateeg met meer dan 20 jaar ervaring in bemiddeling en begeleiding bij fusies en overnames. Hij helpt de opdrachtgevers van MaeS en Partners – en hoopt dat u er daar één van wordt – bij het invullen van hun toekomst. Hij maakt een inschatting van persoonlijkheden, analyseert culturen, kijkt naar toegevoegde waarde, beziet of profielen bij elkaar passen, stelt partijen aan elkaar voor en begeleidt het onderhandelingsproces.

Henri is werkzaam geweest in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Hij weet zich als geen ander in te leven in uw situatie omdat hij ook een administratiekantoor heeft opgezet. Dit kantoor heeft hij uitgebouwd tot een goed geoliede organisatie welke hij in 1997 heeft verkocht.

In 2004 trad hij toe als mede-eigenaar van MaeS en Partners, waar hij sindsdien een strategische beleidsrol vervult. Hij was landelijk actief in bemiddeling en begeleiding bij aan- en verkoop van bedrijven in diverse branches. Al meer dan 10 jaar geldt voor hem de accountancybranche als specialistisch werkterrein.

onno jol mba

Drs. Onno Jol MBA


Onno is een zeer ervaren bemiddelaar en adviseur bij bedrijfsoverdrachten.

Voordat hij in 2016 als partner toe trad tot MaeS en Partners heeft hij gewerkt als internationaal adviseur en manager in fusies en overnames. Zijn expertise ligt op het terrein van financieel management en marketing. Hij heeft 20 jaar ervaring als manager en directeur van bedrijven in de professionele dienstverlening. Daarnaast houdt hij van uitdagingen en heeft met zijn enthousiaste, creatieve en doortastende aanpak een succesvol track record opgebouwd. In Polen, Ierland, Denemarken, Finland en het Verenigde Koninkrijk heeft Onno ervaring opgedaan met transacties en integraties in de technologische en financiële sectoren. In Nederland adviseert hij vooral eigenaren van Accountants-, Administratie-, Belastingadvies- en Trustkantoren.

In zijn vrije tijd houdt Onno van sporten – en is hij trots op het succesvol voltooien van de Arctic Marathon op Groenland.

Luit Wemmi 1

Luit Wemmi

In 1985 is Luit begonnen met werken in de Accountancy business. Tot en met 1992 was hij actief door heel Nederland. De ervaring die hij hier opdeed was voornamelijk gericht op de bakkerswereld. Hierdoor heeft hij veel geleerd en enorm veel mensenkennis gekregen. Niet onbelangrijk in het vak.

Van september 1992 tot en met februari 2016 runde Luit een zelfstandig accountantskantoor.
Hij weet dus heel goed wat er in een accountantskantoor omgaat. Toch heeft hij nu zijn pijlen gericht op een andere kant van de accountancy. Het actief bemiddelen en begeleiden van aan- en verkoop van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Een persoonlijke benadering en ‘n goede begeleiding van de ondernemer staan hoog in zijn vaandel. Luit staat als het ware graag naast de klant. Zijn expertise is naast bemiddeling vooral bedrijfseconomisch gericht. Daarbij heeft hij een realistische visie en een goed advies over kansen in relatie tot de risico’s. Altijd gericht op succes voor alle partijen.

Naast ínspannen mag Luit zich ook graag óntspannen en dan het liefst op zijn MTB. In de winter staat hij regelmatig op de lange latten!

Isabelle zw-w

Isabelle Droesen


Isabelle vormt als intern accountmanager de juiste schakel met de opdrachtgevers en adviseurs van MaeS en Partners. Ze is binnen het team de drijvende kracht achter het leggen van nieuwe contacten en het uitbreiden van het netwerk. Met de wens van de opdrachtgever in gedachte segmenteert zij de juiste doelgroep en gaat zij recht op haar doel af om de adviseurs van MaeS en Partners bij dé kandidaat voor opdrachtgevers aan tafel te krijgen. Haar grote inlevingvermogen combineert zij met kundigheid en daadkracht die u – als haar gesprekspartner – direct vertrouwen en energie geven.

In haar vorige functies deed Isabelle op hoog niveau ervaring op met het analyseren en communiceren van cijfers, trends en ontwikkelingen in de markt. In die rol maakte zij zich een actieve adviesrol in verbeter- en verandertrajecten eigen. Sinds 2011 versterkt zij, indien gewenst, het team van MaeS en Partners.

Mariean van Ettinger

Mariean van Ettinger

Mariean heeft een jarenlange ervaring als telefoniste en secretarieel medewerkster. Sinds januari 2015 is zij verantwoordelijk voor de telefoonbeantwoording en verricht ze secretariële werkzaamheden voor Maes en Partners. Mariean doet dit werk met heel veel plezier.
In haar vrije tijd heeft ze het ook behoorlijk druk, ze leest graag een goed boek, houdt van handwerken en als het even kan maakt ze lange wandelingen met de hond.