Uw partner in Zuid-Holland

Zuid-Holland accountantskantoor te koop aangeboden

MaeS en Partners is actief sinds 2004. Wij zijn de specialist in aankoop, verkoop en fusie. Deze begeleiding bieden wij ook aan in Zuid-Holland. Wij zijn voornamelijk actief in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerking kantoren. Ook wanneer er een accountantskantoor te koop wordt aangeboden, kunnen wij bemiddelen in Zuid-Holland. Wij proberen altijd om maximaal resultaat te behalen en voor u de juiste koper te vinden. Op het moment dat u overweegt om uw accountantskantoor ter overname aan te bieden in Zuid-Holland, benader dan MaeS en Partners om u te begeleiden.

Wilt u uw administratie portefeuille te koop aanbieden? zuid-holland

Bent u zich aan het oriënteren om uw administratie portefeuille te koop aan te bieden in Zuid-Holland? Wij helpen u hier graag bij. Wij hebben al vaker een administratie portefeuille te koop aangeboden en verkocht in Zuid-Holland. Wij zoeken gericht naar een bedrijf dat uw administratie portefeuille wil overnemen.

Administratiekantoor ter overname in Zuid-Holland

Wanneer u ervoor kiest om uw kantoor of portefeuille uit te breiden door aankoop of overname van een administratiekantoor zijn wij u met onze expertise van dienst. Als een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, zorgen wij ervoor dat deze verkocht wordt en begeleiden wij u van A tot Z. Heeft u een administratiekantoor ter overname? Wij kunnen helpen om uw administratiekantoor te verkopen in Zuid-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling tussen verschillende partijen. Overweegt u om uw administratiekantoor te verkopen? Laat MaeS en Partners u helpen om deze daadwerkelijke te verkopen.

Wij begeleiden u bij een overname van een administratiekantoor

Wij zijn er zowel voor u bij een overname van een administratiekantoor in Zuid-Holland als wanneer u overweegt een klantenbestand van een administratiekantoor te kopen, wij zijn er voor u. MaeS en Partners kan u ook bijstaan bij het bepalen van de waarde van uw administratiekantoor. Voor begeleiding van A tot Z tijdens de overname van een administratiekantoor is MaeS en Partners uw partner.

Onno Jol

Meer informatie? Neem contact op met onze consultant Onno Jol.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die MaeS en Partners biedt? Wij zijn er voor u tijdens een overname van een administratiekantoor, maar ook bij de aankoop van een klantenbestand van een administratiekantoor. Wat uw vragen ook zijn, onze medewerkers beantwoorden deze graag voor u. U kunt ons bellen op 088-0278200, maar u kunt ook mailen naar info@maesenpartners.nl. Heeft u een administratiekantoor ter overname beschikbaar? Benader MaeS en Partners.