Uw partner in Zuid-Holland

Zuid-Holland accountantskantoor te koop aangeboden

MaeS en Partners is actief sinds 2004. Wij zijn de bemiddelaar tijdens de aan- en verkoop van MKB-ondernemingen. Deze begeleiding bieden wij ook aan in Zuid-Holland. Wij zijn voornamelijk actief in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salarisverwerking kantoren. Ook wanneer een accountantskantoor te koop aangeboden wordt, kunnen wij bemiddelen in Zuid-Holland. Wij proberen altijd om maximaal resultaat te behalen en voor u de juiste koper te vinden. Op het moment dat u besluit om uw accountantskantoor ter overname aan te bieden in Zuid-Holland, benader dan MaeS en Partners om u te begeleiden.

Wilt u uw administratie portefeuille te koop aanbieden? zuid-holland

Bent u zich aan het oriënteren om uw administratie portefeuille te koop aan te bieden in Zuid-Holland? Wij helpen u graag hiermee. Wij hebben al vaker een administratie portefeuille te koop aangeboden en verkocht in Zuid-Holland. Wij zoeken gericht naar een bedrijf dat uw administratie portefeuille wil overnemen.

Administratiekantoor ter overname in Zuid-Holland

Wanneer u ervoor kiest om een administratiekantoor over te nemen dient er veel, zoals bijvoorbeeld papierwerk, geregeld te worden. Als een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, zorgen wij ervoor dat deze verkocht wordt en begeleiden wij u ook met het papierwerk. Heeft u een administratiekantoor ter overname aangeboden? Wij kunnen helpen met uw administratiekantoor te verkopen in Zuid-Holland. Wij zijn zeer goed in bemiddeling tussen verschillende partijen. Heeft u een administratiekantoor te koop aangeboden? Laat MaeS en Partners u helpen om deze daadwerkelijke te verkopen.

MaeS en Partners voor belastingadvies over portefeuille ter overname

Tijdens het verkopen van een portefeuille komt er belastingtechnisch heel wat kijken bij de verkoop. Wij kunnen u belastingadvies geven over een portefeuille ter overname. Wij hebben hier meerdere partijen al meegeholpen. Dus voor belastingadvies over uw portefeuille ter overname: MaeS en Partners.

Wij begeleiden u bij een overname van een administratiekantoor

Wij zijn er zowel voor u bij een overname van een administratiekantoor in Zuid-Holland als voor een klantenbestand kopen van een administratiekantoor zijn wij er voor u. MaeS en Partners kunnen u ook bijstaan tijdens het bepalen van de waarde van een overname van een administratiekantoor. Voor begeleiding van a tot z tijdens de overname van een administratiekantoor is MaeS en Partners uw partner.

Meer informatie? Neem contact op met MaeS en Partners

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die MaeS en Partners biedt? Wij zijn er voor u tijdens een overname van een administratiekantoor, maar ook tijdens een klantenbestand kopen van een administratiekantoor. Wat uw vragen ook zijn, onze medewerkers beantwoorden deze graag voor u. U kunt ons bellen op 088-0278200, maar u kunt ook mailen naar info@maesenpartners.nl. Heeft u een administratiekantoor ter overname beschikbaar gesteld? Benader MaeS en Partners.