Bel ons 088 - 027 8200
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een

Vertrouwelijk adviesgesprek?

MaeS en Partners heeft een leidende positie in Nederland in de fusie- en overnamemarkt. In ons ruim 25-jarig bestaan hebben wij meer dan 300 succesvolle overnames begeleid.

Zoekt u hulp bij de verkoop, aankoop of fusie van uw accountants-, administratie- of belastingadvieskantoor? Heeft u vragen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gewoon even kennismaken?
Neem contact met ons op!

Team Maes en Partners
Team Maes en Partners
Vul het contactformulier in

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons

Direct een specialist aan de lijn? Bel 088 - 027 8200

Mail ons

Stuur een e-mail naar info@maesenpartners.nl
”MaeS en Partners werkt snel, accuraat en neemt je mee in alle stappen die gezet worden. Je komt daardoor nooit voor verrassingen te staan en dat hebben wij als erg aangenaam ervaren.”
Martin Noordzij | Nieuwint & Van Beek
“MaeS en Partners komen hun afspraken altijd na en bewaken het proces optimaal. We zijn daarin goed begeleid en kwamen nooit voor een verrassing te staan. Met name de inhoudelijke kennis en kunde van MaeS en Partners zijn een pré.”
Robin Kok | Kok Fiscale Dienstverlening
"Als je me vraagt of ik MaeS en Partners zou aanbevelen, dan kan ik daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Ze kennen de markt goed, net als de partijen die op overnamepad zijn, dat maakt dat een traject relatief snel kan worden afgerond.”
Peter Kreft | Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft
"Ik heb het contact met MaeS en Partners als plezierig en open ervaren. In alle stappen die genomen worden, word je meegenomen, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Dat is belangrijk, want een overnametraject is voor mij nieuw, daar heb ik geen ervaring mee.”
Bert Luchies | CSE Administratie Service
“De hoge verwachtingen die ik van MaeS en Partners had zijn uitgekomen. MaeS en Partners is een professionele organisatie, die een goede naam in de markt heeft."
Karel | Accountantskantoor Zuid-Nederland
“MaeS en Partners is open in de communicatie, alles wat ons vooraf werd verteld, klopte. Ook kregen we een juiste indicatie waar we qua verkoopprijs aan moesten denken. Dat alles gaf vertrouwen.”
Ben Hubbers | Tijssen cs Accountants en Adviseurs
"MaeS en Partners kwam al snel met een aantal geschikte kandidaten. Het kantoor beschikt over een perfect netwerk van kandidaat kopers, contacten die je moeilijk zelf kunt leggen."
Peter van den Bergh | Mullebergh
“MaeS en Partners kent de markt, weet wat er speelt en welke partijen bij ons passen. Dat bleek toen er vooral gezocht moest worden naar een overnamepartner met dezelfde cultuur.”
André Reintjes | Reintjes Advies
Gratis Quickscan