Bel ons 088 - 027 8200
Haal meer uit uw bedrijf met een

Bedrijfsscan

De MaeSpeil Bedrijfsscan is een innovatieve aanpak om de bedrijfsvoering en het rendement van uw administratie- of accountantskantoor te verbeteren.

Veel ondernemers zijn druk met de dagelijkse aansturing en werkzaamheden “binnen” hun bedrijf en vinden lastig de tijd te vinden om “aan” hun bedrijf te werken. Het voordeel van een Bedrijfsscan is dat een buitenstaander met kennis van zaken objectief een aantal factoren meet en beschouwt en deze uitkomsten vergelijkt met andere kantoren. De adviseur denkt vervolgens in uw belang mee welke aspecten van de bedrijfsvoering prima verlopen en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Bedrijfsscan voor rendementsverbetering

MaeSpeil Bedrijfsscan voor rendementsverbetering

MaeSpeil is een analysetool die gebruikt wordt om de prestaties van het kantoor met enige regelmaat te meten en te vergelijken. Ook wordt zij vaak ingezet ter voorbereiding op een toekomstige verkoop van het kantoor. MaeSpeil biedt een overzichtelijke handreiking waarmee u op korte termijn en structureel meer rendement kunt realiseren en op langere termijn de waarde van uw onderneming kunt verhogen.

 

Onderdelen MaeSpeil
Bedrijfsscan

Na een introductiegesprek en op basis van data maken we een gedegen analyse van uw kantoor. Daarin komen factoren aan de orde zoals de organisatie en management, strategie, kwaliteit en kwantiteit van het personeel, productiviteit, de markt en klanten, tarieven, financiën, het verdienmodel en debiteurenbeleid, de ICT en huisvesting.

Nadat de analyse is gemaakt volgt een rapportage, waarin MaeS en Partners haar bevindingen, conclusies en aanbevelingen bekend maakt. Desgewenst kunnen we de rapportage bij u op kantoor komen bespreken en/of in overleg met de klant een stappenplan ontwikkelen.

Rendementsverbetering met MaeSpeil bedrijfsscan

Wat levert de MaeSpeil
bedrijfsscan op?

Met de MaeSpeil Bedrijfsscan krijgt u:

  • Inzicht in hoe uw accountants- of administratiekantoor ervoor staat
    Middels een grondige analyse en volledige doorlichting van uw kantoor, waaronder een vergelijking met de benchmark, ziet u waar knelpunten en kansen liggen.
  • Een adviesrapport met concrete verbeterpunten
    U krijgt aanbevelingen en strategische inzichten waarmee u de efficiëntie van uw kantoor kunt verhogen.
  • Advies over het verkoopklaar maken van uw kantoor
    Wij adviseren u over de stappen die u kunt nemen om het rendement van uw kantoor te verhogen. Om een mogelijke toekomstige overnamesom te optimaliseren en zodat u het kantoor te zijner tijd met een gerust hart kunt overdragen.
Rendementsverbetering accountantskantoor en administratiekantoor
”MaeS en Partners werkt snel, accuraat en neemt je mee in alle stappen die gezet worden. Je komt daardoor nooit voor verrassingen te staan en dat hebben wij als erg aangenaam ervaren.”
Martin Noordzij | Nieuwint & Van Beek
“MaeS en Partners komen hun afspraken altijd na en bewaken het proces optimaal. We zijn daarin goed begeleid en kwamen nooit voor een verrassing te staan. Met name de inhoudelijke kennis en kunde van MaeS en Partners zijn een pré.”
Robin Kok | Kok Fiscale Dienstverlening
"Als je me vraagt of ik MaeS en Partners zou aanbevelen, dan kan ik daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Ze kennen de markt goed, net als de partijen die op overnamepad zijn, dat maakt dat een traject relatief snel kan worden afgerond.”
Peter Kreft | Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft
"Ik heb het contact met MaeS en Partners als plezierig en open ervaren. In alle stappen die genomen worden, word je meegenomen, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Dat is belangrijk, want een overnametraject is voor mij nieuw, daar heb ik geen ervaring mee.”
Bert Luchies | CSE Administratie Service
“De hoge verwachtingen die ik van MaeS en Partners had zijn uitgekomen. MaeS en Partners is een professionele organisatie, die een goede naam in de markt heeft."
Karel | Accountantskantoor Zuid-Nederland
“MaeS en Partners is open in de communicatie, alles wat ons vooraf werd verteld, klopte. Ook kregen we een juiste indicatie waar we qua verkoopprijs aan moesten denken. Dat alles gaf vertrouwen.”
Ben Hubbers | Tijssen cs Accountants en Adviseurs
"MaeS en Partners kwam al snel met een aantal geschikte kandidaten. Het kantoor beschikt over een perfect netwerk van kandidaat kopers, contacten die je moeilijk zelf kunt leggen."
Peter van den Bergh | Mullebergh
“MaeS en Partners kent de markt, weet wat er speelt en welke partijen bij ons passen. Dat bleek toen er vooral gezocht moest worden naar een overnamepartner met dezelfde cultuur.”
André Reintjes | Reintjes Advies

Wilt u de waarde van uw accountants- of administratiekantoor verhogen?

Optimaliseer de bedrijfsvoering en haal meer rendement uit uw kantoor met de MaeSpeil Bedrijfsscan. Krijg inzicht in het verbeterpotentieel van uw bedrijf en ontdek waar uw kansen liggen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Samuel Groenen
Onze Analist
Ik wil graag meer informatie over de
MaeSpeil Bedrijfsscan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons direct 088-0278200
Gratis Quickscan