Bel ons 088 - 027 8200

Onze werkwijze

De werkwijze van MaeS en Partners onderscheidt zich door de volgende insteek.

 • Centraal staat voor ons de cliënt. De cliënt bepaalt wat het goede moment is om haar of zijn bedrijf te verkopen.
  Het gaat om de overdracht van vertrouwen en de cliënten hechten eraan dat het door hen op- of uitgebouwde bedrijf voor zowel personeel, klanten en henzelf in goede handen komt.
 • Het vertrekpunt bij verkoper en koper zijn de personen bij de organisatie(s). Het is niet een bedrijf wat een ander bedrijf overneemt; het zijn de mensen van een organisatie die een verkoop of aankoop tot stand brengen en doen slagen.
 • Een uiterst belangrijk onderdeel is het onderzoeken van de doelstellingen van de individuele kantooreigenaren.
  De doelstellingen kunnen variëren van persoon tot persoon, en het achterhalen van het motief van een verkoop of aankoop is vaak de sleutel tot succes.
 • In het zoeken en vinden van een, soms verrassende, passende match ligt de sterkte van MaeS en Partners. Inventarisatie van de toegevoegde waarde van de betrokken partijen naar elkaar toe maakt dat de trajecten makkelijker verlopen en ook de eindresultaten (prijs c.q. voorwaarden) beter zijn.
  Strategie, synergie, portfolio, organisatie, management en personeel, bedrijfscultuur – de driver achter iedere overname is dat partijen samen beter af zijn dan ieder afzonderlijk en individueel.
 • De verkoop van haar of zijn onderneming heeft voor een eigenaar vaak een lange aanloop en het emotionele aspect speelt een rol.
  Het gaat om uw toekomst en het is aan u om te beslissen of en door wie u zich laat adviseren en begeleiden.
Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft | Peter Kreft
‘MaeS en Partners maakt waar wat men zegt’
Over de contacten met MaeS en Partners is Kreft tevreden. “Ze maken waar wat ze zeggen en dat is prettig. Voor ons is een overname geen dagelijkse kost en dan is het mooi dat je een partner treft die weet wat er speelt en wat je kunt verwachten. Dat is erg belangrijk in dit soort trajecten.”
CSE Administratie Service | Bert Luchies
‘Als het goed voelt, waarom zou je dan verder kijken?’
“Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met MaeS en Partners, en dat was ver voordat we besloten dat we ons kantoor wilden verkopen, hadden we een goed gevoel bij het bureau.” Dat goede gevoel zette zich voort toen Bert Luchies vond dat het tijd werd om zijn kantoor daadwerkelijk te verkopen.
Accountantskantoor Zuid-Nederland
‘Ze weten hoe ze een kantoor voor de goede prijs moeten verkopen’
“Het grootste voordeel van MaeS en Partners is dat ze over een enorm netwerk beschikken, waardoor je meer keuze hebt. En ze weten een kantoor altijd voor een goede prijs te verkopen. Dat betekent niet dat ik voor de hoogste prijs heb gekozen, maar voor de beste overnamepartner."
Ben Hubbers
Tijssen cs Accountants en Adviseurs | Ben Hubbers
We kregen het gevoel dat we onszelf konden blijven’
“Over het hele proces kan ik alleen maar tevreden zijn en het contact met MaeS en Partners was hartstikke goed. Dus ja, ik kan niet anders dan MaeS en Partners bij andere kantoren aanbevelen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is in dit soort processen van wezenlijk belang, daar zorgt MaeS en Partners voor. We zijn een klein kantoor met 36 medewerkers en steeds vaker zien we .....
Mullebergh | Peter van den Bergh
Zo fijn, een luisterend oor
“De investering die ik heb gedaan in de expertise van MaeS en Partners verdient zich terug door een goede dealstructuur. Zo hebben alle inspanningen geleid tot een resultaat waarmee ik voor 100 procent tevreden ben.”
Reintjes Advies | André Reintjes
Laagdrempelig en een prettig persoonlijk contact
"Door de uitgebreide kennis van de markt is MaeS en Partners in staat de juiste kandidaat te vinden. Ik adviseer collega ondernemers altijd om met MaeS en Partners in zee te gaan, wanneer ze op zoek zijn naar een overnamekandidaat.”
Henri Maas
Onze Partner
Wilt u meer weten
over onze werkwijze?

Of bel ons direct 088-0278200