Bel ons 088 - 027 8200
Gerenommeerd Accountantskantoor in Zuid-Nederland

‘Ze weten hoe ze een kantoor voor de goede prijs moeten verkopen’

Teveel indirecte werkzaamheden waren voor Karel de reden om zijn accountantskantoor te verkopen. “En mijn leeftijd speelde daarin ook een rol. Maar het klopt, ik ben vooral adviseur en ben graag met klanten bezig. Ik had geen zin meer in al die bijkomende werkzaamheden die een kantoor met zich meebrengt.”

Klantcase accountantskantoor verkopen

 

MaeS en Partners beschikt over een breed netwerk voor meer keuze

Omdat Karel MaeS en Partners al langer kende was de keuze toen er verkocht moest worden niet zo moeilijk. “Het grootste voordeel van MaeS en Partners is dat ze over een enorm netwerk beschikken, waardoor je meer keuze hebt. En ze weten een kantoor altijd voor een goede prijs te verkopen. Dat betekent niet dat ik voor de hoogste prijs heb gekozen, maar voor de beste overnamepartner. Ik wil zelf nog een aantal jaren door en dat moet dan wel in een omgeving kunnen waarin ik me prettig voel.”

 

Uitstekende service

“De hoge verwachtingen die ik van MaeS en Partners had zijn uitgekomen. Dat zit hem vaak in kleine dingetjes. Als ik bel wil ik graag dat er meteen wordt opgenomen en als dat niet kan dat ik zo snel mogelijk word terug gebeld. Dat gebeurt bij MaeS en Partners. Het is een prettige club mensen die er alles aan doet om voor jou een goed resultaat te behalen.”

 

Professionele aanpak en persoonlijke aandacht

“Dat had ik ook wel verwacht. MaeS en Partners is een professionele organisatie, die een goede naam in de markt heeft. Dat hebben ze in mijn geval ook waar gemaakt. Voordat ik met MaeS en Partners in zee ging heb ik nog met een ander kantoor aan tafel gezeten. Daar had ik geen klik mee, vooral omdat die partij niet luisterde naar wat ik zei. Dat is bij MaeS en Partners precies andersom. Er wordt goed geluisterd en daar wordt vervolgens op ingespeeld. Dat vind ik echt opvallend en stemde tot tevredenheid.”

Ik zou MaeS en Partners zeker aanbevelen. Als de klik er is, dan is het goed. Daarbij vind ik het opvallend dat ze goed kunnen luisteren en daar op voortborduren. Dat kom je in deze branche niet vaak tegen.”