Bel ons 088 - 027 8200
Over de historie van

MaeS en Partners

Henri Maas, oprichter van MaeS en Partners, herinnert zich nog goed hoe het allemaal begon. Na werkervaring te hebben opgedaan in de accountancy bij één van de Big 4 kantoren richtte hij in 1984 zijn eigen administratiekantoor op. Tijdens deze periode begeleidde hij o.a. ook klanten bij de aankoop en verkoop van hun bedrijf.

Op 1 januari 1997 verkocht Henri zijn administratiekantoor aan een accountantskantoor en besloot zijn expertise in fusies en overnames zelfstandig voort te zetten. Hij runde zijn eigen kantoor, verkocht dit en kent derhalve het klappen van de zweep als ervaringsdeskundige.

Historie MaeS en Partners

Het ontstaan van MaeS en Partners

Henri ontmoette Jerôme Senden tijdens één van de M&A trajecten. Er bleek een klik te zijn, waarna zij besloten samen verder te gaan. Hieruit is MaeS en Partners ontstaan. Vanuit de expertise van Henri en Jerôme is op een natuurlijke wijze de specialisatie ontstaan voor de accountancy- en assurantiebranche, die ook werd geuit in presentaties en seminars.

Eind 2015 is Jerôme met een welverdiend pensioen gegaan. Hierna is Onno Jol, daarvoor werkzaam als ervaren zelfstandig M&A consultant in Nederland en Engeland, toegetreden als partner.
 

Specialisatie fusies en overnames accountancysector

Onder de bezielende leiding van Onno en Henri is ingezet op uitbreiding van de organisatie.

MaeS en Partners is volledig gespecialiseerd in het begeleiden van aan- en verkoop en het begeleiden van fusietrajecten in de branche Accountancy. Daarnaast is zij actief op het gebied van waarderingen en het doorlichten van organisaties in de accountancybranche.

 

 

Onno Jol en Henri Maas | MaeS en Partners

MaeSpeil: Innovatieve tool voor rendementsverbetering

Met het MaeSpeil is een tool ontwikkeld waarmee accountants- en administratiekantoren geholpen kunnen worden om hun rendement te verbeteren, de kantoorwaarde te verbeteren alsook het kantoor verkoopklaar te maken.
 

Oprichting LNP Corporate Finance Benelux

De lijn van branchespecialisatie is doorgezet met de oprichting van zusterorganisatie LNP Corporate Finance Benelux, gericht op internationale M&A voor de ICT-branche.
 

Huidige organisatie

De huidige organisatie met consultants en backoffice, waarin o.a. marketing experts en analisten, is inmiddels fors gegroeid.
MaeS en Partners besteedt volop aandacht aan het opleiden van de jongere generatie tot M&A professionals, waardoor ook de continuïteit voor de toekomst is gewaarborgd.

Geschiedenis MaeS en Partners

Vooruitzichten op groei

Door haar branchefocus heeft MaeS en Partners meer kennis van de branche, en meer en betere kennis van marktpartijen. Hierdoor komen zij sneller en effectiever tot betere deals.

Gezien ook in de komende jaren een aanhoudende stroom aan fusies en overnames wordt verwacht, voorzien MaeS en Partners en haar zusterbedrijven een verdere groei van de organisatie met ervaren consultants en junior consultants.

Onno Jol en Henri Maas - MaeS en Partners
Onno Jol en Henri Maas - MaeS en Partners
Wilt u meer weten over onze diensten?
Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.