Bel ons 088 - 027 8200

Vraag & Aanbod

Dealmakers tussen vraag en aanbod

MaeS en Partners beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salaris- verwerkingskantoren. Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier in het betreffende profiel.

Aangeboden
Administratiekantoor Regio Apeldoorn
Dit is een unieke kans om een administratiekantoor te verwerven in de regio van Apeldoorn. Het kantoor is gevestigd op een mooie zichtlocatie. Het kantoor heeft een stabiele omzet en een ervaren en klantgericht team. De omzet is circa € 1.6 mio.
Aangeboden
Accountantskantoor Regio Kennemerland
Dit is een unieke kans om een gerenommeerd en goed renderend accountantskantoor te verwerven in de regio Kennemerland.
De omzet is circa € 950K (7 FTE).
Aangeboden
Accountantskantoor Regio Amsterdam
Onze cliënt is een accountantskantoor met een uitstekende reputatie dat het vertrouwen geniet van ondernemers in de regio Amsterdam.
De omzet bedraagt circa € 1,7Mio (11 FTE).
Aangeboden
Middelgrote kantoren Nederland
Op dit moment zijn we bezig met een verkoopopdracht voor een kantoor met een omzet van €4 Mio. MaeS en Partners heeft voor (middel)grote kantoren een specifieke aanpak.
Aangeboden
Administratie-belastingadvieskantoor regio Zwolle
Dit is een mooie kans om een uitstekend renderend administratie-belastingadvieskantoor te verwerven in de regio Zwolle met een omzet van > € 2mio.
Aangeboden
Accountantskantoor regio Arnhem
Dit is een goede kans om een accountants- en belastingadvieskantoor in de regio Arnhem te verwerven.
De twee partners, een accountant en fiscalist, hebben het kantoor in een groot aantal jaren uitgebouwd tot de huidige omvang (€ 600K).
Gevraagd
Accountants- en administratiekantoren
In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe opdrachten.
Miriam Adams
Onze Team manager
Wilt u meer informatie
over Vraag & Aanbod?

Of bel ons direct op 088-0278200