Bel ons 088 - 027 8200

Vraag & aanbod

Dealmakers tussen vraag en aanbod

MaeS en Partners beschikt over een uitgebreid netwerk met vele actieve contacten in de branche van accountantskantoren, administratiekantoren, belastingadvieskantoren en salaris- en verwerkingskantoren.

Voor verschillende opdrachtgevers maken wij hun aankoop- of verkoopaanbieding bekend via onze website.

Accountantskantoor of administratiekantoor kopen of verkopen?

Hieronder vindt u een aantal van onze actuele profielen. Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Vraag vrijblijvend aanvullende informatie of een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier in het betreffende profiel.

Aangeboden
Administratiekantoor Regio Apeldoorn
Dit is een unieke kans om een administratiekantoor te verwerven in de regio van Apeldoorn. Het kantoor is gevestigd op een mooie zichtlocatie. Het kantoor heeft een stabiele omzet en een ervaren en klantgericht team. De omzet is circa € 1.6 mio.
Verkocht
VERKOCHT Administratiekantoor Regio Gooiland
Onze cliënt is een hoogwaardig en uitstekend renderend administratiekantoor gelegen in de regio Gooiland met een omzet van circa € 1,3Mio. Hier past een slagvaardige strategische partner die de positie verder kan uitbouwen.
Aangeboden
Accountantskantoor Regio Kennemerland
Dit is een unieke kans om een gerenommeerd en goed renderend accountantskantoor te verwerven in de regio Kennemerland.
De omzet is circa € 970K (6,25 FTE).
Aangeboden
Middelgrote kantoren Nederland
Op dit moment zijn we bezig met een verkoopopdracht voor een kantoor met een omzet van €4 Mio. MaeS en Partners heeft voor (middel)grote kantoren een specifieke aanpak.
Aangeboden
Accountantskantoor regio Arnhem
Dit is een goede kans om een accountants- en belastingadvieskantoor in de regio Arnhem te verwerven.
De twee partners, een accountant en fiscalist, hebben het kantoor in een groot aantal jaren uitgebouwd tot de huidige omvang (€ 600K).
Gevraagd
Accountants- en administratiekantoren
In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe opdrachten.
”MaeS en Partners werkt snel, accuraat en neemt je mee in alle stappen die gezet worden. Je komt daardoor nooit voor verrassingen te staan en dat hebben wij als erg aangenaam ervaren.”
Martin Noordzij | Nieuwint & Van Beek
“MaeS en Partners komen hun afspraken altijd na en bewaken het proces optimaal. We zijn daarin goed begeleid en kwamen nooit voor een verrassing te staan. Met name de inhoudelijke kennis en kunde van MaeS en Partners zijn een pré.”
Robin Kok | Kok Fiscale Dienstverlening
"Als je me vraagt of ik MaeS en Partners zou aanbevelen, dan kan ik daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Ze kennen de markt goed, net als de partijen die op overnamepad zijn, dat maakt dat een traject relatief snel kan worden afgerond.”
Peter Kreft | Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft
"Ik heb het contact met MaeS en Partners als plezierig en open ervaren. In alle stappen die genomen worden, word je meegenomen, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Dat is belangrijk, want een overnametraject is voor mij nieuw, daar heb ik geen ervaring mee.”
Bert Luchies | CSE Administratie Service
“De hoge verwachtingen die ik van MaeS en Partners had zijn uitgekomen. MaeS en Partners is een professionele organisatie, die een goede naam in de markt heeft."
Karel | Accountantskantoor Zuid-Nederland
“MaeS en Partners is open in de communicatie, alles wat ons vooraf werd verteld, klopte. Ook kregen we een juiste indicatie waar we qua verkoopprijs aan moesten denken. Dat alles gaf vertrouwen.”
Ben Hubbers | Tijssen cs Accountants en Adviseurs
"MaeS en Partners kwam al snel met een aantal geschikte kandidaten. Het kantoor beschikt over een perfect netwerk van kandidaat kopers, contacten die je moeilijk zelf kunt leggen."
Peter van den Bergh | Mullebergh
“MaeS en Partners kent de markt, weet wat er speelt en welke partijen bij ons passen. Dat bleek toen er vooral gezocht moest worden naar een overnamepartner met dezelfde cultuur.”
André Reintjes | Reintjes Advies
Miriam Adams
Onze Teammanager
Wilt u meer informatie over ons
Vraag & Aanbod?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons direct op 088-0278200
Gratis quickscan