Bel ons 088 - 027 8200
Gevraagd

Accountantskantoren en administratiekantoren voor verkoop

Wij staan open voor nieuwe verkoopopdrachten

In de afgelopen weken heeft MaeS en Partners met succes een aantal transacties afgerond en we staan daarom open voor nieuwe verkoopopdrachten.

In ruim 25 jaar hebben wij meer dan 300 succesvolle overnames begeleid. In Nederland hebben wij een leidende positie op het gebied van overnames en fusies binnen de accountancysector. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van partijen die op zoek zijn naar uitbreiding.

 

Wilt u uw accountantskantoor of administratiekantoor verkopen?

Onze consultants hebben de expertise en ervaring om u adequaat te adviseren over de mogelijkheden en marktontwikkelingen, en om het verkooptraject van uw accountskantoor, administratiekantoor of belastingadvieskantoor professioneel te begeleiden.

Wilt u een keer vrijblijvend en vertrouwelijk van gedachten wisselen met één van onze consultants over de verkoop van uw kantoor? Dan horen we graag van u. Neem contact met ons op. Of laat uw gegevens achter op het formulier onderaan op de pagina.
 

Accountantskantoor verkopenAdministratiekantoor verkopen

Accountantskantoor verkopen
Martin Noordzij - Klantcase MaeS en Partners verkoop kantoor
Nieuwint & Van Beek | Martin Noordzij
‘Snel, accuraat en geen verrassingen’
“Men kent de markt goed en had al snel contact gelegd met enkele geschikte kandidaten, dat is een sterk punt van MaeS en Partners. We zochten een overnamepartner die complementair aan ons kantoor zou zijn. Dat is gelukt. De club wordt op de huidige vestiging twee keer zo groot en dat biedt perspectief voor de toekomst.”
Robin Kok - Klantcase verkoop kantoor
Kok Fiscale Dienstverlening | Robin Kok
‘Bij MaeS en Partners kom je nooit voor verrassingen te staan’
Het traject via MaeS en Partners heeft Robin Kok als positief ervaren. “Wij kunnen nu weer vooruit. Zelf werk ik nog precies hetzelfde als voor de overname. Met het verschil dat we nu bij een club zitten die bij ons past. En dat geeft rust.”
Klantcase-Overduin-Kreft-overname administratiekantoor
Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft | Peter Kreft
‘MaeS en Partners maakt waar wat men zegt’
Over de contacten met MaeS en Partners is Kreft tevreden. “Ze maken waar wat ze zeggen en dat is prettig. Voor ons is een overname geen dagelijkse kost en dan is het mooi dat je een partner treft die weet wat er speelt en wat je kunt verwachten. Dat is erg belangrijk in dit soort trajecten.”
Klantcase administratiekantoor verkopen
CSE Administratie Service | Bert Luchies
‘Als het goed voelt, waarom zou je dan verder kijken?’
“Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met MaeS en Partners, en dat was ver voordat we besloten dat we ons kantoor wilden verkopen, hadden we een goed gevoel bij het bureau.” Dat goede gevoel zette zich voort toen Bert Luchies vond dat het tijd werd om zijn kantoor daadwerkelijk te verkopen.
Klantcase accountantskantoor verkopen
Accountantskantoor Zuid-Nederland
‘Ze weten hoe ze een kantoor voor de goede prijs moeten verkopen’
“Het grootste voordeel van MaeS en Partners is dat ze over een enorm netwerk beschikken, waardoor je meer keuze hebt. En ze weten een kantoor altijd voor een goede prijs te verkopen. Dat betekent niet dat ik voor de hoogste prijs heb gekozen, maar voor de beste overnamepartner."
Ben Hubbers - Klantcase overname accountantskantoor
Tijssen cs Accountants en Adviseurs | Ben Hubbers
'We kregen het gevoel dat we onszelf konden blijven’
“Over het hele proces kan ik alleen maar tevreden zijn en het contact met MaeS en Partners was hartstikke goed. Dus ja, ik kan niet anders dan MaeS en Partners bij andere kantoren aanbevelen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is in dit soort processen van wezenlijk belang, daar zorgt MaeS en Partners voor. We zijn een klein kantoor met 36 medewerkers en steeds vaker zien we .....
Klantcase Mullebergh - verkoop accountantskantoor
Mullebergh | Peter van den Bergh
'Het moet klikken en dat was het geval'
“De investering die ik heb gedaan in de expertise van MaeS en Partners verdient zich terug door een goede dealstructuur. Zo hebben alle inspanningen geleid tot een resultaat waarmee ik voor 100 procent tevreden ben.”
Leo-en-Andre-Reintjes - Klantcase Reintjes Advies overname kantoor
Reintjes Advies | André Reintjes
'Laagdrempelig en een prettig persoonlijk contact'
"Door de uitgebreide kennis van de markt is MaeS en Partners in staat de juiste kandidaat te vinden. Ik adviseer collega ondernemers altijd om met MaeS en Partners in zee te gaan, wanneer ze op zoek zijn naar een overnamekandidaat.”
Onno Jol
Onze Partner
Neem contact met mij op voor een
vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel met één van onze specialisten 088-0278200
Gratis quickscan