Bel ons 088 - 027 8200
Peter van den Bergh | Mullebergh

‘Het moet klikken en dat was het geval’

“Ik had in het verleden twee kantoren, waarvan ik er één zelf heb verkocht. Dat verliep prima, maar toen ik de beslissing nam om ook mijn tweede kantoor te verkopen, besloot ik MaeS en Partners in te schakelen. Ik had lang geleden ergens een artikel over hen gelezen en dat sprak me aan. In mijn ogen waren zij de geschikte kandidaat om de verkoop te begeleiden en dat hebben ze waargemaakt.”

Klantcase Mullebergh - verkoop accountantskantoor

 

MaeS en Partners heeft een perfect netwerk van kandidaat kopers

Van den Bergh koos voor MaeS en Partners omdat hij het belangrijk vond dat zijn accountantskantoor in goede handen kwam. “De euro’s waren zogezegd niet leading. Zo moest het klantenbestand behouden blijven, de prettige werkomgeving voor het personeel gehandhaafd. Kortom, het goede gevoel bij een overnamekandidaat vond ik belangrijker.”

“Dat was voor MaeS en Partners geen enkel probleem. Ze kwamen al snel met een aantal geschikte kandidaten. Het kantoor beschikt over een perfect netwerk van kandidaat kopers, contacten die je moeilijk zelf kunt leggen.”

 

De investering verdiende zich terug door een goede dealstructuur

Van den Bergh roemt de werkwijze van MaeS en Partners. “De stapsgewijze opbouw van het proces, het hardop redeneren, de ruimte die ik zelf kreeg om kandidaten uit te zoeken. Werken met een open mind, van beide kanten, heb ik als erg prettig ervaren.”

“De investering die ik heb gedaan in de expertise van MaeS en Partners verdient zich terug door een goede dealstructuur. Zo hebben alle inspanningen geleid tot een resultaat waarmee ik voor 100 procent tevreden ben.”