Bel ons 088 - 027 8200

Over ons

MaeS en Partners is een onafhankelijk specialistisch advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de aan- of verkoop van hun accountants-, administratie- en belastingadvieskantoor. De sectorfocus brengt voor onze klanten als voordelen dat we hen en hun businessmodel goed begrijpen, dat we fusie- en overnamemarkt goed kennen en dat we een uitgebreid netwerk aan contacten hebben.

“De best passende oplossing op het juiste moment” is onze leidraad. Jaarlijks zijn we betrokken bij circa 25 transacties en in ons ruim 25-jarig bestaan heeft MaeS en Partners meer dan 300 overnames begeleid.

Wat zeggen onze klanten over ons

 

”MaeS en Partners werkt snel, accuraat en neemt je mee in alle stappen die gezet worden. Je komt daardoor nooit voor verrassingen te staan en dat hebben wij als erg aangenaam ervaren.”
Martin Noordzij | Nieuwint & Van Beek
“MaeS en Partners komen hun afspraken altijd na en bewaken het proces optimaal. We zijn daarin goed begeleid en kwamen nooit voor een verrassing te staan. Met name de inhoudelijke kennis en kunde van MaeS en Partners zijn een pré.”
Robin Kok | Kok Fiscale Dienstverlening
"Als je me vraagt of ik MaeS en Partners zou aanbevelen, dan kan ik daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Ze kennen de markt goed, net als de partijen die op overnamepad zijn, dat maakt dat een traject relatief snel kan worden afgerond.”
Peter Kreft | Administratie en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft
"Ik heb het contact met MaeS en Partners als plezierig en open ervaren. In alle stappen die genomen worden, word je meegenomen, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Dat is belangrijk, want een overnametraject is voor mij nieuw, daar heb ik geen ervaring mee.”
Bert Luchies | CSE Administratie Service
“De hoge verwachtingen die ik van MaeS en Partners had zijn uitgekomen. MaeS en Partners is een professionele organisatie, die een goede naam in de markt heeft."
Karel | Accountantskantoor Zuid-Nederland
“MaeS en Partners is open in de communicatie, alles wat ons vooraf werd verteld, klopte. Ook kregen we een juiste indicatie waar we qua verkoopprijs aan moesten denken. Dat alles gaf vertrouwen.”
Ben Hubbers | Tijssen cs Accountants en Adviseurs
"MaeS en Partners kwam al snel met een aantal geschikte kandidaten. Het kantoor beschikt over een perfect netwerk van kandidaat kopers, contacten die je moeilijk zelf kunt leggen."
Peter van den Bergh | Mullebergh
“MaeS en Partners kent de markt, weet wat er speelt en welke partijen bij ons passen. Dat bleek toen er vooral gezocht moest worden naar een overnamepartner met dezelfde cultuur.”
André Reintjes | Reintjes Advies

Onze Historie

Sinds de oprichting in 1997 hebben we middels innovaties onze aanpak ontwikkeld en aangescherpt.

Lees verder over onze historie

Onze werkwijze

De sterke persoonlijke en zakelijke betrokkenheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening en draagt bij aan succesvolle overnames.

Lees verder over onze werkwijze

Ons team

Wij plaatsen de juiste specialisten uit ons team op uw opdracht, zodat u het beste resultaat behaalt uit verkoop, aankoop of samenwerking.

Maak kennis met ons team

Team Maes en Partners
Onno Jol en Henri Maas - MaeS en Partners
Onno Jol en Henri Maas - MaeS en Partners
Neem contact met ons op voor een
informeel en vertrouwelijk gesprek

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel één van onze specialisten 088-0278200