Bel ons 088 - 027 8200
Reintjes Advies | André Reintjes

‘Laagdrempelig en een prettig persoonlijk contact’

“Ik had al eerder contact gehad met MaeS en Partners, dus we kenden elkaar al langer. Toen ik samen met mijn broer Leo, oprichter van het kantoor, tot de conclusie kwam dat we ons kantoor wilden verkopen, kwamen we al snel bij MaeS en Partners terecht.” Dat moment deed zich voor toen Leo wilde gaan genieten van zijn pensioen.

“MaeS en Partners kent de markt, weet wat er speelt en welke partijen bij ons passen. Dat bleek toen er vooral gezocht moest worden naar een overnamepartner met dezelfde cultuur.”

Leo-en-Andre-Reintjes - Klantcase Reintjes Advies overname kantoor

 

Gestructureerd en goed begeleid overnameproces

“Net als in het verleden was het contact met MaeS en Partners prettig. Het voelt vertrouwd, laagdrempelig en je wordt goed begeleid in het proces, waarin gestructureerde stappen worden genomen. Het vinden van een geschikte partij vond ik daarbij het allerbelangrijkste.”

 

MaeS en Partners matcht de juiste overnamekandidaat

“MaeS en Partners heeft daarin een doorslaggevende rol gespeeld en daarmee is uitgekomen wat ik er van had verwacht. Door de uitgebreide kennis van de markt is MaeS en Partners in staat de juiste kandidaat te vinden. Ik adviseer collega ondernemers altijd om met MaeS en Partners in zee te gaan, wanneer ze op zoek zijn naar een overnamekandidaat.”