Bel ons 088 - 027 8200
Consultant

Isabelle Droesen

Isabelle vormt bij MaeS en Partners de juiste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Als Consultant is zij binnen het team één van de drijvende krachten achter het leggen van nieuwe contacten en het uitbreiden van het netwerk. Met de wens van de opdrachtgever in gedachten selecteert zij de juiste doelgroep en gaat zij recht op haar doel af om dé kandidaat aan tafel te krijgen. Haar grote inlevingsvermogen combineert zij met kundigheid en daadkracht die haar gesprekspartners direct vertrouwen en energie geven.

In eerdere rollen bij MaeS en Partners deed ze ook al ervaring op in het analyseren en communiceren van cijfers en trends/ontwikkelingen in de markt. In deze rollen maakte zij zich een actieve adviesrol in verbeter- en verandertrajecten eigen. Isabelle heeft ook een bewindvoerderskantoor gehad en overgedragen.

In haar vrije tijd houdt Isabelle van tennissen, skiën en koken. In het weekend staat zij langs de kant van het sportveld om haar kinderen aan te moedigen bij hockey en voetbal.

Isabelle Droessen - Consultant MaeS en Partners